mals temps per al RC Cornellà

Ahir ho publicaven a la seva web. I és que el Senior B del RC Cornellà ha baixat de categoria per jugar la propera temporada a tercera catalana. Fins aquí una història més sense importància. Em direu, no és pas tan greu: la secció de rugbi del Barça també ho ha fet, i a més ha caigut de la División de Honor espanyola.

Sí, però resulta que fa unes setmanes vaig coincidir amb uns quants jugadors del Cornellà B. Unes bellissimes persones que s’estimen el seu club d’una manera envejable i que em van explicar la situació crítica en que es troben. Problemes de diners, com sempre. Molts argentins que tenien van tornar al seu país en no tenir cobertes ni les més bàsiques necessitats, d’altres, senzillament van marxar del club per anar a algun altre lloc. I només van quedar els cornellencs. 

Hi havia dues opcions. Tancar la paradeta i obrir-la de nou un altre dia, començant des d’abaix de tot o be demanar alguns jugadors al Martorell per acabar la temporada dignament. I així ho van fer. Els de Martorell i els de Cornellà plegats hauran baixat una categoria, però han donat una lliçó gratuïta -de fet pagant-se les fitxes ells mateixos- del que es pot fer si t’estimes el teu club.

Desconec si a aquesta situació s’hi ha arribat per mala gestió directiva o si és per falta d’sponsors o si és que l’ajuntament de Cornellà no ajuda prou. A veure si a algú li toca la loteria i compra el club sencer i posa a aquesta gent on ha d’estar, que és al camp de rugbi entrenant. Anims Cornellà! Sou collonuts!   

Anuncis

One Response to mals temps per al RC Cornellà

  1. Kamate ha dit:

    El problema del Cornellà és el mateix que el de molts altres clubs. En aquest cas es diu “Valverde”, però en altres clubs el problema canvia de nom. Aquests incompetents es fan amos i senyors dels clubs, perquè no tenen res millor a fer en la vida, per no dir que no saben fer res mes, i demostren la seva incompetència ensorrant el club. Dues de les raons dels mals del Cornellà i d’altres clubs:

    1.- L’afany de protagonis-me del president, no delegant funcions, esdevé el primer gran error per a la continuïtat del club. Ara hi hauría molta més gent dispossada a tirar del carro.

    2.- Confiar la titularitat a nouvinguts argentins (mercenaris), que típicament diuen que han sigut “pumitas”, és el segón gran error. Quan aquestos marxen, el club es troba sense aquestos ni els de casa, que ja fa temps que han marxat per què no hi jugaven.

    I pe acabar-ho d’arrodonir el Cornellà conviu a una població principalment futbolera (i ara reforçat amb els nousvinguts de l’Apañó).

%d bloggers like this: