Resposta del Servei d’Atenció 5430

El novembre passat algú es va decidir a preguntar al flamant nou servei d’atenció de Televisió de Catalunya sobre si tenien pensat dedicar als esports algun dels canals de proves de Tdt. La pregunta continuava interrogant sobre si es faria una especial atenció al rugbi de les terres del nord de Catalunya. La resposta no va trigar gaire a arribar.

Algo es algo, que diuen al país veí. En algun moment s’ha apuntat la possibilitat d’un canal d’esports. Qui ho deu haver apuntat? M’imagino un grup de brainstormers que, entre café i café, van deixant anar idees que algú deu apuntar a un tovalló per no oblidar-les. I un canal d’esports? va dir ella, -Esports? respongué ell -Voldràs dir un canal de futbol, no? O millor un del Barça..ui! no que s’enfadaran els de l’Espanyol… si de cas deixem-ho que no hi ha prou material a Catalunya per un canal d’esports…

Haurem de seguir insistint. Però ja veig que de moment el rugbi català no tindrà una plataforma mediàtica on projectar-se. Un cop algú es digni a fer un canal d’esports en clau catalana, haurem de lluitar per que hi posin un programa a les dues de la matinada sobre el món d’en Beakman del Rugbi? Esperem que no.

 

Anuncis

One Response to Resposta del Servei d’Atenció 5430

  1. Tretzista ha dit:

    Ep rugbipensador! Ja era hora que et llancessis als blocs!

    Això de TV3 és per flipar: dissabte vaig mirar el partit de Copa d’Europa de l’USAP i a veure si endevines quin patrocini porten a les mànigues de la samarreta els jugadors? TV3, és clar!

    Com a afeccionat al rugbi, em quedo amb un immens interrogant.

    Tretzista

%d bloggers like this: