understanding Rugby League

Avui comentarem un bon llibret que he adquirit a la filial anglesa de la mundialment coneguda llibreria Amazon. Es tracta de Understanding Rugby League de la Julia Hickey.

És una aproximació al rugbi a xiii fàcil i entenedora i, naturalment, escrita en anglès. El format del llibre és d’allò més adient. A cavall entre llibre de butxaca amb caràtula tova i pamflet publicitari, Hickey ens introdueix a l’univers tretzista anglès sense deixar-se quasi be res.

És conscient que el llibre pot ser llegit per gent que no en sap gens ni mica i per això, progressivament, ens va introduint els diferents temes mitjançant capitols ordenats de menor complexitat fins als conceptes més dificils d’entendre. Al final de cada capitol hi ha un petit test per avaluar els coneixements que haurem adquirit amb la lectura.

Bona capacitat de síntesi, doncs en molt poc espai ens parla de les normes, la història, els equips, les lligues angleses, curiositats i jugadors entre d’altres.

En definitiva, un bon llibre per consultar si ens esdevé algun dubte existencial sobre el tretze i que m’agradaria trobar-me algun dia traduït al català a les seccions de rugbi de les llibreries de casa nostra, que per cert, ben poques n’hi ha que en tinguin.

 

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: