però comencem pel principi…

Un lloc web molt interessant per veure com es mouen els jugadors de rugbi pel terreny de joc és rugbytactics.com. Té un parell d’apartats curiossos en forma de dibuixets animats on podem veure els moviments i les jugades més conegudes del Rugbi. Té també altres apartats amb recomanacions de llibres per llegir, descàrrega de les regles del 15 i història de l’esport, entre d’altres. Té altres serveis però que són de pagament, dirigits a la gent que s’hi dedica.

Aquesta jugada que veiem aquí, el loop, que aquí em penso que s’anomena les tissores, és potser la més senzilla del rugbi, però que defineix l’essència mateixa d’aquest esport.

Cal donar suport als teus companys de joc, sempre anant per darrera dels que porten la pilota, mirant de no avançar-s’hi mai, i poc a poc guanyar terreny fins que algú troba un petit forat a la defensa que s’ha d’aprofitar fent una última passada enrera a un company desmarcat que ultrapassarà la linea defensiva. I qui sap si aconseguirà l’assaig.

 

Anuncis

2 Responses to però comencem pel principi…

  1. Giulio ha dit:

    Tiu!! Bien hecho! Esto es el primer blog en que mi comentario es el primero. o no?

  2. Bego ha dit:

    EI TONI!! Ara que faig esports a la tele, resulta que m’entero que tu saps de rugby!!! Felicitats, el bloc te molt bona pinta

%d bloggers like this: