I Catalunya Cup de Rugbi a XIII, preparatius

Ahir a la tarda es va cel.lebrar a la seu de la Associació Catalana de Rugbi Lliga una reunió per ultimar els detalls del que, el proper dissabte 19 d’abril a les instal.lacions de la UB de la zona universitaria, serà la I Catalunya Cup de rugbi a XIII.

Dos convidats de luxe que tot just acaven d’arribar de la Catalunya Nord: en Llibert Lòpez, directiu dels Catalans Dragons de Perpinyà i l’Eric Delherbe, entrenador de la selecció catalana de rugbi lliga. De la banda sud-catalana, els directius de la associació i un servidor com a convidat de pedra.

El torneig comptarà amb la participació dels Aligots XIII de les terres gironines, també d’un combinat tretzista del Rossellò i, agafeu-vos be perqué la secció de rugbi del Futbol Club Barcelona també ha confirmat la seva assistencia. Resta saber si serà possible reunir prous jugadors de la zona de Tarragona, que jugarien en forma de combinat amb altres jugadors de Barcelona.

Val a dir que els favorits haurien de ser els del Rossellò, doncs allà si que en saben de jugar al tretze, però em consta que els Aligots s’ho estan prenent molt seriosament i volen donar la sorpresa. El Barça no ha jugat mai a rugbi a tretze, així que d’aquests tres, són els que ho tindrien més malament, però cal no oblidar que són un equip de rugbi a 15 de bon nivell i conjuntat, tot i haver perdut recentment la seva categoria a la lliga espanyola.

Enhorabona doncs, als técnics del Barça per deixar que els seus jugadors tinguin la oportunitat de jugar a Rugbi a XIII. Segur que la manera de fer tretzista els aportarà idees noves i complementàries que aviat donaran els seus fruits i els tornaran a posar allà on han de ser.

Després de la reunió fem cap a les instal.lacions esportives que el Barça te a Sant Joan. L’Eric farà un entrenament als jugadors del Barça. Estic emocionat.

 

Eric Delherbe i Llibert López

 

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: