Primer entrenament tretzista del Barça!

Ja hi hem arribat. No m’ho acabo de creure. Sempre havia vist aquestes instal.lacions a la llunyania, des de l’autopista, però mai hi havia entrat i, ara no només estic a punt d’entrar-hi, sinó que estic a punt de veure-hi un entrenament dels jugadors del Barça de rugbi. Pot semblar una bestiesa, però per a mi és un moment històric i casualment hi sóc amb una càmera de fer fotografies. 

 Una primera reunió de l’Eric i en Llibert amb els técnics del Barça. Hi assisteixen l’Arturo Trenzano, en Juan Carlos Venerio, en Diego Martins -que són els entrenadors- i en Jordi Puigvert, el preparador físic.

L’Eric i en Llibert, despleguen tot de papers i diagrames per la taula. Els entrenadors del Barça han sentit a parlar del Rugbi a XIII però no coneixen gaire be l’esport. Els nord-catalans s’embalen i ens acaven fent una classe magistral de les normes, els métodes d’entrenament i les tàctiques tretzistes. Jo estic molt atent i descobreixo coses que, tot i haver-les llegit abans a algun lloc, ara les entenc del tot. Deu ser que l’accent dels germans catalans del nord s’entén millor.    

La reunió s’allarga, en Juan Carlos, en Diego i l’Arturo es miren l’Eric…

 

Després de quasi una hora i mitja de parlar amb l’staff técnic, anem a veure els jugadors.

 una mica d’escalfament i comencem

Joc a la mà…

Una mica d’acció…

 

Un video amb alguns moments del vespre…

Final de l’entrenament. La setmana que ve, dimecres, quedem per fer-ne una segona part abans de participar en el torneig del 19 d’abril. En definitiva, bones vibracions en el primer contacte del Barça amb el món tretzista.

 [Actualització] Si voleu veure una crònica més formal dels esdeveniments ho podeu fer a la web de la Associació catalana de rugby lliga.

[Actualització] Una galeria d’imatges amb la resta de fotografies, aquí.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: