Els partidets de Touch de dissabte

Avui he anat, com quasi cada dissabte a la una del migdia, al camp de rugbi de la Foixarda, a Montjuïc. Allà de seguida m’hi he trobat al meu amic tretzista, que també volia la seva dosi setmanal de Touch Rugby. Estava tant content per la victòria d’ahir dels Catalans Dragons, que se n’ha posat la samareta i m’ha promés que a partir d’ara se la posarà per jugar a Touch sempre que els de Perpinyà guanyin.

Avui en som uns quants per jugar. Ens situem a la part del fons del camp, fora del terreny i comencem a jugar mentre els juvenils del BUC i els dels Gòtics estan acabant un partit. Quan acaben de jugar ens hi posem nosaltres. Delimitem el nostre terreny de joc entre la línia discontinua de 5 metres i la línia de 40 metres del camp. L’encarregat de pintar les linies ens escridassa perqué a la tarda hi ha partit i li despintarem la feina feta. Un bon partidet, alguns assajos ben treballats, algunes jugades interessants i mira, ja hem matat el cuquet del rugbi per avui.

Respecte el camp, hi ha sequera i el camp no es pot regar. Però abans tampoc n’hi havia i el camp no estava pas millor del que veiem aquí. És un camp molt usat, tant per nens com per seniors i s’hauria de fer una petita inversió per millorar l’estat de les instal.lacions. 

No es pot abandonar la Foixarda d’aquesta manera. Ajuntament? Generalitat? Diputació? Que hi ha algú?

 

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: