Un equip català que només juga a Anglaterra

Super Premiere Greene King, és el nom d’una petita lliga de rugbi a quinze anglesa del comtat de Hertfordshire, situat al nord de Londres, on un equip de casa, els Enginyers de Poblenou van demanar de jugar-hi, aportant-hi un equip senior. Els numeros no enganyen. Són primers a la classificació, i l’any anterior van guanyar la lliga. 

O sigui que això deu voler dir que una mica en sabran de jugar a rugbi, oi? I doncs, si tenim un equip que es capaç de guanyar una lliga anglesa, com és que aquesta noticia no té cap mena de ressó mediatic? Que fa que no hi hagi un periodista de TV3 a cada desplaçament que fa l’equip al Hertfordshire? Aquesta és la mena de noticies que a molts seguidors del rugbi, i possiblement els que no també, ens agradaria veure-ho a l’apartat d’esports del TN d’un vespre qualsevol. Perdoneu, però és que m’altero.

Si mirem la pàgina web del Club Natació Poble Nou – Enginyers, a l’apartat d’història ens n’adonem que estan divorciats de la federació espanyola. N’investigaré les causes que no em queden gaire clares i també si encara ho estan. Ja sabeu que no em cau gaire be aquesta federació i per aixó, des d’ara mateix els Enginyers passen al meu apartat d’enllaços.

Resultats actuals

3 Responses to Un equip català que només juga a Anglaterra

 1. josep ha dit:

  Caldria fer una campanya de mails al departament d’esports de TV3.

  T’animes a coordinar-ho?

  SaluT!

 2. jou ha dit:

  -Com n’estic de d’acord amb tu!
  On són les notícies als diaris que en parlin?
  -A Anglaterra suposo.

 3. rugbipensador ha dit:

  ja que ho comentes, josep, potser es podria fer una petició online d’aquestes tan populars. De fer coses TV3 ja n’ha fet, però no en dóna continuïtat. I pensar que l’Usap els hi fa publicitat. També es podria veure si Td8 s’hi vol mullar…podem anar pensant que posem a la petició…
  Gràcies als dos pels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: