i ara…una de footy

El meu amic canguret està descobrint aquests mesos la cultura australiana. Ell diu que hi és per treballar, però que no ens enganyi: s’ho està passant bomba! 

De mica en mica es va integrant a la cultura australiana i finalment ha anat a veure un partidet de fútbol australià-o simplement footy per als entesos. Mireu quin recull n’ha fet del que s’hi pot viure un dia de partit qualsevol. Jo també hi vull anar a treballar així!

Aquí a Catalunya fa temps que el footy està prenent força. La Lliga de Futbol Australià de Catalunya ja fa temps que camina i la Selecció Catalana de footy ja ha participat en diverses competicions i és una de les reconegudes internacionalment.

Enguany, fins i tot, se’n cel.lebrarà a Valls, al setembre, el Mundial de la versió reduida de l’esport. Hi participaran França, Argentina, Andorra , Senegal, i probablement els equips de les seleccions d’Irlanda, Espanya, Gàmbia i l’Equador, a banda de la catalana, naturalment. 

Tal i com diu un altre amic meu, boig pel footy i pel futbol gaèlic, n’estarem al corrent de les noves sobre aquest torneig i de la seva organització.

 

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: