Resposta del Servei d’Atenció 5430. (part II)

De tant en tant, alguns enviem un petit suggeriment al servei 5430 de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals sobre la presència del rugbi a TV3.

Jo, sempre amb bones maneres, els convido a que mirin d’encabir algun partit del rugbi que es fa a Perpinyà, a la seva programació i, com de costum, marco la casella on diu que n’espero resposta.

Fa poc ho he tornat a fer, però l’explicació que em dónen, com sempre, no és gaire esperançadora: ni tan sols preguntaran si poden arribar a algun acord amb cap televisió que tingui uns drets d’emissió, ja que, textualment: aquí hi ha molt pocs espectadors interessats.  

Aquesta darrera frase, però, m’ha deixat pensatiu: com es pot saber que hi ha molt pocs espectadors interessats? Pot ser que s’hagi fet un estudi de l’audiència potencial? No ho sé. Potser sí, o potser només m’ho han dit per treure-se’m de sobre. Ahh!…Alerta!   

Si tenim en compte que a Catalunya hi ha 28 clubs donats d’alta a la federació, amb més de 2.000 llicències; que TV3 també es veu a la Catalunya Nord, i que ara també es començarà a veure a l’Alguer -dos llocs on el rugbi és molt i molt seguit- i, a jutjar en la quantitat de webs que comença a haver-hi sobre el nostre rugbi i, perqué no, si ens vam fixar en com n’estaven de plens els Irish pubs durant el passat mundial de França-tant de foranis com de locals… doncs, jo no sabria dir si un partit de l’USAP o un programet setmanal dedicat al rugbi, no tindria més bona audiència que algunes de les respectables coses que es fan a la nostra cadena televisiva.

En qualsevol cas, seguirem intentant-ho! 

2 Responses to Resposta del Servei d’Atenció 5430. (part II)

  1. Syl ha dit:

    Realment patètic l´excusa que t´han donat… però han sigut sincers des de el “seu punt de vista”

  2. JB ha dit:

    és veritat! el dissabte per la tarda és molt més interssant veure un partit de futbol de la lliga marroquina, de la lliga anglesa o un de la segona divisió entre l’Albacete i el granada. Quins nassos!

%d bloggers like this: