Enginyers, campions del 4 Barres!

Ja tenim campió de la 1a copa Quatre Barres!

Enginyers/C.N.Poble Nou  

El GEiEG no va aconseguir guanyar a casa de l’Amatori de l’Alguer i per tant, els del Poble Nou s’enduen el primer trofeu de la història.

Enhorabona als Enginyers i a tots els clubs que han fet possible aquest primer 4 barres.

Que duri! 

 

[Actualització] Noticia apareguda a VilaWeb, al respecte.

Anuncis

7 Responses to Enginyers, campions del 4 Barres!

 1. Josep ha dit:

  Cal anar potenciar aquest torneig.

  I moltes grpàcies per la teva informació sobre les regles del rugbi i el rugbi català….MOLTES FELICITATS!!!!!!!!!!!!!!!

 2. JB ha dit:

  Si els astres ens són favorables, és pot convertir aquest torneig en el de referència català.

 3. Miquel ha dit:

  Completament d’acord que cal potenciar aquest torneig que neix de la base i de la voluntat dels Clubs, que són la part basica i indispensable de l’esport, fet que molts obliden, per fer-ho el millor que podem fer tots els estimadors del rugbi català és anar a veure els partits de la proxima edició del Quatre Barres, els camps de rugbi amb espectadors son una gran eina de promoció del rugbi.

 4. joan boix ha dit:

  Que neixi de la pròpia voluntat dels clubs és un encert, però costa més fer-ne difusió. Aquest any tant sols he vist dos partits. Intentaré veure’n més el proper any i portar algun amic/ga. Ens comprometem a fer-ho tots?. Endavant!

 5. Miquel ha dit:

  “Els equips inicien ara a preparar la segona edició del torneig i els actes de lliurament de premis que tindran lloc el 27 de setembre a Barcelona, amb la celebració d’un torneig de Rugbi a 7 entre els equips dels Quatre Barres i el partit entre la Selecció Catalana “Quatre Barres” i la Selecció Sarda.” tret de Vilaweb

  Molt interessant aquesta iniciativa de jugar un Rugby a 7 Quatre Barres i d’un partit amb la selecció sarda, una bona manera d’iniciar la temporada, hauriem d’anar-hi tots.

 6. JB ha dit:

  Pel setembre encara tinc l’agenda en blanc, jeje. M’ho apunto. Em comprometo a fer cadena amb els meus amics i portar-ne un quants. A veure si fem una bona onada i en som una bona colla.

 7. rugbipensador ha dit:

  Moltes gràcies a tots pels vostres comentaris…doncs queda dit, al setembre més Quatre Barres!

%d bloggers like this: