Comunicat de premsa de Rugbylliga.cat

Rugbi XIII: Catalunya-Marroc, dissabte a Perpinyà

L’Associació Catalana de Rugby Lliga prepara un autocar per pujar a animar a la Selecció

La Selecció Catalana de rugbi XIII s’enfrontarà el proper disabte 21 de juny a Perpinyà a la selecció del Marroc, a partir de les 17h a l’estadi Gilbert Brutus, el camp dels Catalans Dragons. Després d’aquest partit, a les 20h, els Dragons defensaran la tercera posició que ocupen actualment a la Superleague de rugbi XIII, enfrontant-se als Warrington Wolves.
 
Serà el tercer compromís per a la Selecció Catalana que dirigeix el francès Eric Delherbe, després de la participació al mes de gener al Campionat de França Interlligues i de la derrota patida a Girona el passat dia 7 davant la selecció de França Universitària (17-68), dins del III Dia de les Seleccions Catalanes. Aquesta Selecció és un combinat molt jove, nascut després de la constitució de l’Associació Catalana de Rugby Lliga l’any 2007. Mica en mica va millorant el seu nivell competitiu i els jugadors, acostumats a competir en rugbi XV, es van adaptant cada cop més a les normes específiques del rugbi XIII. Mentrestant, l’Associació de Rugby Lliga continua treballant per a assolir el seu reconeixement internacional, i partits com aquest de dissabte a Perpinyà són una passa important en aquest sentit.
 
Aquest migdia, a la Casa de la Generalitat de Perpinyà, s’ha dut a terme l’acte de presentació d’aquest enfrontament i s’han fet públiques les convocatòries. Hi han assistit el president de l’Associació Catalana de Rugby Lliga Sergi Blàzquez, el director de la Casa de la Generalitat a Perpinyà Jordi Fernàndez-Quadrench, Christophe Jouffret, membre de l’executiva de la Federació Europea de Rugbi XIII, el delegat de la Maroc Rugby League Jean Chaput i el vicepresident dels Catalans Dragons Llibert López.

Convocatòria de Catalunya: Patrice Gomez (UTC), David Berthezene (UTC), Sebastien Amigas (UTC), David Romero (Lezignan), Mathieu Thomas (Universitat de Perpinyà), Raoul Vallosada (Vic), Marius Aliguer (Vic), Cezar Ciobonu (FCB), Fernando Iraizoz (FCB), Lluís Tió (Vic), Albert Homs (capità-GEiEG), Marc López (Poble Nou), Eric Pekkola (GEiEG), Jordi Giménez (Olot), Joan Solani (GEiEG), Ermengol Alemany (BUC), Joan Miquel Puig (Poble Nou), Marcel Olivelies (CR Tarragona), Marc Guerra (GEiEG), Roger Ferrate (BUC), Eduard Castells (URLL). Seleccionador català: Eric Delherbe
 
Convocatòria del Marroc: Rachid Abdessamad, Rachid Allalou, Mohamed Boudalas, Foued Boudouli, Mimoun Chanif, Mohamed Djamil, Rachid Faresse, Lhoucine Fakir, Mohamed Hammouch, Ismael Khattabi, Hassan Laaziri, Ilyass Lamarti, Karim Nasraoui, Farid Nicolas, Mounir Nordine, Sidi Nordine, Tarik Maïza, Amar Taouil, Alissam Yousri. Seleccionador marroquí: Olivier Dumeaux
 
L’Associació Catalana de Rugby Lliga posa a disposició de tots aquells que ho vulguin un autocar que sortirà a les 10h de Barcelona i a les 12h de Girona. A les 13h té prevista l’arribada a Perpinyà i a les 22:30h el retorn a Catalunya, després de presenciar els dos partits. El preu del desplaçament és de 35€, amb desplaçament, entrades i samarreta de regal inclosos.
 
Informació i reserva a www.rugbylliga.cat . Més informació a www.catalansdragons.com i www.seleccions.cat

 

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: