Gran dia a Perpinyà

Dissabte passat l’amic tretzista i jo mateix vam viure un dia especial a Perpinyà. Va ser un dia d’aquells que em guardaré a la memòria, no tan sols pel que hi vam veure, sinó per les persones que vam tenir la oportunitat de conèixer: la selecció catalana de rugbi a tretze.

 

Com que els jugadors i els seguidors vam haver de pujar a Perpinyà amb el mateix autocar, vam poder parlar una bona estona sobre el món del rugbi, cosa que pels que ens ho mirem des de fora no és gaire habitual de poder-ho fer. Em vaig posar molt content de saber que algun dels jugadors és lector habitual d’aquest bloc. Moltes gràcies de nou, Erik! 

Un cop vam deixar els jugadors concentrats a les instal·lacions del Sant Esteve XIII, on els esperaven l’entrenador -l’Eric Delherbe- i alguns jugadors tretzistes nord-catalans, per preparar el partit de la tarda amb el Marroc, vam anar a Perpinyà i l’ambient era d’allò més animat.

L’USAP, l’equip de rugbi a quinze de Perpinyà, jugava la semifinal de la lliga aquell mateix dia a Marsella, però tot i així, la ciutat estava igualment animada, envaïda pels sempre respectuosos seguidors tretzistes anglesos que, en aquest cas eren els del Warrington Wolves. No s’imaginaven però, que els Catalans Dragons els apallissarien de valent aquell vespre. Aquí en teniu la prova.

Ja a la tarda ens vam dirigir cap l’estadi Gilbert Brutus, per presenciar el Catalunya-Marroc i després, el partit de la Super League dels Catalans Dragons. Una bona manera de començar el pont de Sant Joan.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: