Una pel·lícula de rugbi

Corren rumors que el proper any començarà a filmar-se la pel·lícula Human Factor, i els actors que sonen seran molt probablement en Morgan Freeman i en Matt Damon i, si tot es confirma, el director serà en Clint Eastwood.

Basada en la novel·la del periodista britànic John Carlin, Playing the Enemy: Nelson Mandela and the Game that Made a Nation, que es publicarà al mes d’agost d’enguany, es narren els esdeveniments de l’època posterior a la fi de l’Apartheid a Sud-Àfrica amb el rerefons del Mundial de Rugbi de 1995, cel·lebrat allà mateix i com s’ho va fer en Nelson Mandela per que aquell mundial fos una mena de pas de pàgina a la història de Sud-Àfrica.  

Ja veurem si els rumors es confirmen i no hi ha cap contratemps que impedeixi tirar-ho endavant. De moment sembla que la cosa està en marxa. 

Tinc moltes ganes de veure com queda tot plegat. Tant de bo, a banda de la vessant històrica, s’hi tracti el rugbi com es mereix.  Espero que a la pel·lícula s’hi recrei aquella final històrica entre els All-Blacks i els SpringBoks amb l’encaixada de mans final d’en Mandela, portant  el jersey dels Springboks, amb en Francois Pienaar, capità dels sud-africans.

Anuncis

One Response to Una pel·lícula de rugbi

  1. Màrius ha dit:

    D’aquella mítica final hi ha, fins i tot, un conte en un llibre d’En Ramon Solsona. Els de La Lleganya el vam penjar al nostre web; us en recomano la lectura!

    http://bloc.lalleganya.cat/2007/02/lladres-de-tombes.html

%d bloggers like this: