La Santboiana

LA Unió Esportiva Santboiana és el club de rugbi més antic de Catalunya i de l’estat espanyol. Té una llarga història que comença l’any 1921 amb en Baldiri Aleu Torras, que havia vist jugar rugbi a Tolosa, a França, on havia estudiat Veterinària, i el va importar a Sant Boi.

La Santboiana és un equip de la División de Honor espanyola. Es gestiona mitjaçant una mena de conveni amb l’ajuntament de Sant Boi i disposa d’una bona llista de patrocinadors. Pel que sembla és l’únic equip català amb capacitat per endinssar-se a la lliga professional que s’està preparant -si es que mai arriba, naturalment.

Disposa també d’una bona escola de rugbi on els nens i nenes de Sant Boi comencen a donar les primeres passes. Us en deixo un video que van fer els del Club Super 3. Ja sabeu, escoles de rugbi de Catalunya, si voleu sortir a TV3, feu-vos del Club Super 3. I Fiu!

Com veiem, la gent de Televisió de Catalunya sap on es juga a rugbi. Ho demostren aquest video i el logo de TV3 que hi ha al camp de la Santboiana. A veure si comencen a pendre’s-ho una mica més seriosament, això retransmetre partits.  

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: