Vacances

Durant unes setmanetes disminuirà considerablement el ritme d’entrades del bloc. De fet, ja ha disminuit darrerament, i és que com a tothom, m’aniran molt be unes bones vacances per descansar de tot.

He dit de tot? Be, de tot menys, naturalment, del rugbi. Aprofitant que fa calor i és estiu i que un altre de les meves passions és el submarinisme, miraré d’esbrinar que és això del Rugbi subaquàtic.

Es veu que hi ha un club, BCNRUGBY Subaquàtic que han realitzat un curtmetratge amb els mateixos jugadors com a protagonistes.

Com veieu, no sóc l’únic malalt de rugbi que hi ha, tot i que començo a pensar que aviat necessitaré un psicòleg. Això sí, millor si és argentí, per poder comentar l’últim mundial de rugbi, es clar.

Bromes a part, estic molt satisfet de les prop de noranta entrades que he escrit i dels ànims que he rebut de totes les fantàstiques persones que he conegut en aquest temps -i de les que ja coneixia també, eh?.

A tots us vull agraïr el suport.

Deixo moltes coses començades que veuran la llum a la tornada. Hi ha moltissimes coses per comentar i us avanço que aviat sorgiran col·laboracions amb altres entitats i associacions.

Us recordo també que si voleu podeu enviar-me notícies, videos, fotografies i comentaris d’interés pel que fa al rugbi, al correu rugbipensador@gmail.com. De vegades les noticies són al costat de casa i no les veiem.

I per acabar, us deixo amb el trailer del curtmetratge sobre el rugbi subaquàtic. Que tingueu un bon estiu!

El Rugbi-pensador.

Anuncis

5 Responses to Vacances

 1. tretzista ha dit:

  Te les mereixes, rugbi-pensador!

 2. josep ha dit:

  Bones vacances i torna amb més forces!

 3. joan boix ha dit:

  Que gaudeixis d’unes bones vacances

 4. mariona ha dit:

  què guapo! és que saps de toooot!
  ole el nostre rugbipensador!
  bones vacances i ens expliques quan tornis què tal les profunditats de l’oceà!!!
  :-)))))))))))

 5. dani ha dit:

  Doncs bona remullada i gràcies per la tot.
  Et seguirem llegint.
  salut

%d bloggers like this: