El rugbi i el moviment olímpic

Aquests dies alguns blocs n’han parlat i també alguns diaris. Sembla que el rugbi pot tenir representació olímpica en un futur i el rugbi a VII o sevens, en seria el garant. 

De fet, el rugbi ja havia estat olímpic. Fou el mateix baró de Coubertin qui el va proposar als primers jocs, doncs a la seva estada a Anglaterra va veure que els valors del rugbi eren precissament els mateixos que ell volia transmetre a tots els esports.

Així doncs la IRB està seriosament decidida a reintroduir el rugbi a les Olimpiades. Ha presentat un projecte de viabilitat econòmica i organitzativa com ben poques organitzacions mundials podrien fer-ho i, ens està demanant a tots els jugadors i afeccionats del món a expressar el nostre suport a la seva iniciativa davant el Comité Olímpic Internacional.

Com podem ajudar?

És ben fàcil. La IRB ens demana que entrem al Virtual Olympic Congress, un portal del COI, on els internautes hi poden dir-hi la seva, i que ens hi donem d’alta. L’accés és gratuït. Ens suggereix que deixem el nostre comentari als apartats Olympic Games i Olympism and Youth. Si no sabem que dir, podem llegir el fullet de promoció que han preparat per tenir les idees ben clares. Tots a subscriure-s’hi!

Us deixo amb el video promocional del sevens:

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: