Els Catalans a la fase final de la SuperLeague

Els Catalans Dragons han aconseguit assegurar-se la tercera plaça als play-offs la engage Super League. Això vol dir que els objectius de la temporada s’han acomplert amb escreix. Bravo Catalans!

Els play-offs de la primera divisió anglesa de rugbi a XIII, que començaran a mitjans de setembre, funcionen de la següent manera:

El primer classificat i el segon, juguen un partit que decideix un dels dos finalistes. El perdedor, encara pot ser que jugui la final, però haurà de guanyar un altre partit.

Per altre banda, els quatre últims, del 3 al 6 juguen entre ells per decidir qui s’enfronta al perdedor de la primera semi-final.

Així doncs, quedar entre els dos primers té una avantatge molt gran, doncs amb un o dos partits es poden plantar a la final, mentre que la resta, per arribar-hi n’han de jugar tres.

La gran final es jugarà a Old Trafford el 4 d’octubre.

Dissabte passat vam anar a veure l’últim partit de la fase regular al Gilbert Brutus on, tot i perdre un emocionant partit amb els Wakefield WildCats, tothom tenia moltissims ànims de cara al primer partit de la fase final contra els Bradford Bulls, Warrington Wolves.

3 Responses to Els Catalans a la fase final de la SuperLeague

  1. josep ha dit:

    a veure com acaben els payoffsssssssssssssssssssssssssss

  2. […] cert, sobre la fase final (semifinals) de la SuperLeague, l’amic Rugbipensador en té un bon apunt al seu bloc amb l’explicació detallada del complicat sistema […]

  3. […] estat una fase final molt emocionant. Els nostres Catalans Dragons s’hi han plantat per primera vegada i han fet […]

%d bloggers like this: