Males noticies pel 4 barres

En Jordi Homs, President dels Enginyers de Poblenou, ens comenta un parell de males noticies.

Aquest cap de setmana s’havia de cel·lebrar un interessant partit entre la selecció sarda de rugbi i un combinat format per jugadors dels equips del Torneig Rugby 4 Barres i no podrà ser ja que l’espina dorsal de la selecció sarda, el Capoterra té partits de la lliga italiana i ha hagut de declinar la invitació. Els clubs del 4 Barres van intentar trobar-hi una solució, però no s’hi ha pogut fer res.

D’altre banda, es confirmen uns rumors que ja havia sentit per una altre banda…el Badalona RC s’ha retirat del 4 Barres per falta d’efectius humans.

Malgrat tot, esperem que el jove torneig pugui veure la llum de nou igualment. La reunió previa entre els clubs del torneig se celebrarà igualment al local social dels Enginyers i està confirmada l’assistència de tres directius de l’Alguer.

I és que, com be em diu en Jordi Homs:-el rugby a casa nostra està com està. No tot és Dan Carter i la Super Liga Ibérica…

Des d’aquí animo a tots els organitzadors, clubs i jugadors a seguir endavant amb el projecte.

Força 4 barres!!!

Anuncis

3 Responses to Males noticies pel 4 barres

 1. joan boix ha dit:

  El Badalona té problemes d’efectius. Ja fa anys que estan en la mateixa situació. L’ajuntament els fa jugar en un camp bastant malmés i que està llluny del centre i mal comunicat, el que fa que l’escola no prosperi. Aquest any han renunciat a jugar a primera catalana i ho faran a segona. Sembla que han contactat amb gent de Mataró i, almenys, podran fer un equip amb un número de jugadors adient.

 2. Miquel ha dit:

  El Quatre Barres continua
  http://rugbyalguer.blogspot.com/2008/09/copa-quatre-barres-2008-2009.html
  amb un nou equip a la competició i amb perspectives d’ampliació vers la Catalunya Nord per la temporada 2009-2010

 3. rugbipensador ha dit:

  Gràcies Miquel, per la informació!!

%d bloggers like this: