Ja tenim calendari del XV

Sembla que aquest cop ha costat, però tant se val…ja s’ha publicat el calendari oficial 2008-2009 dels partits de rugbi de les lligues de la Federació Catalana de Rugby.

En total seran, si no he comptat malament, 285 partits, des del 4 d’octubre del 2008 fins al 31 de maig del 2009, entre totes les competicions (cadets, juvenils, femení, primera, segona, tercera i sub23)  i després encara hi haurà les fases de promoció, alguns partits de la selecció catalana, rugbi a set, i tot sense comptar les lligues i copes que es gestionen des del país veí ni el rugbi dels més petits (infantil, aleví, benjamí i prebenjamí).

També s’ha fet pública, darrerament, la memòria esportiva de la temporada anterior. Un recull informatiu de totes les activitats realitzades, resultats, gires de les seleccions, junta directiva i moltes altres informacions, per que ens fem una idea de l’estat del rugbi català.

De totes les dades de la memòria però, la que més content m’ha deixat és, sens dubte, la de l’increment del nombre de llicències respecte la temporada anterior: 445!

I el millor és que, segons la memòria, el gruix de les noves llicències no sembla ser de jugadors sèniors (vora una centena), sinó que es troba a les categories dels més petits, als que és més fàcil fer entendre per què en aquest esport no sempre guanya qui marca més punts.

Molta sort a tots els jugadors i jugadores! A jugar!

Anuncis

One Response to Ja tenim calendari del XV

  1. jboix ha dit:

    Diria que fins i tot manquen les de categoria per jugar les competicions espanyoles sènior

%d bloggers like this: