Demà comença el 4 barres!

Demà comença el Torneig Rugby Quatre Barres.

Les lligues de la federació catalana ja fa un parell de setmanes que van començar i, aprofitant el seu calendari els partits de lliga de primera catalana dels equips que conformen el 4 barres, compten per ambdues competicions.

És una manera fantàstica d’economitzar les despeses que comporta un partit de rugbi: desplaçaments, preparació, material farmacèutic i d’utillatge, per no parlar de la disponibilitat dels jugadors, que han de compaginar la seva vida personal amb l’esportiva. No és fàcil manegar-s’ho i menys amb els pressupostos ajustats dels equips del nostre pais. 

Al cap i a la fi, penso que el 4 barres no deixa de ser una manera original de jugar a primera catalana i fer, a més, alguna cosa de profit.

L’objectiu de cara al futur, hauria de ser, i crec que ja ho és, aconseguir de convidar equips de la Catalunya-Nord, Illes Balears, Andorra i fins i tot, de València. Penso que així, amb un torneig de qualitat, amb bons equips de totes les terres de parla catalana, no només millorariem el nostre nivell esportiu, sinó que tornariem a sentir-nos una mica més aprop dels nostres germans.

El que han desunit els polítics, els gobernants i els tractats internacionals en el passat podria tornar a unir-se a través del rugbi. Potser somio, però sé que no sóc l’únic. 

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: