La Santboiana torna a TV3?

Ho van anunciar ahir dijous, durant la presentació del nou fitxatge de la Santboinana. Sembla que al proper partit, el del diumenge 19 d’octubre a les 12H30 envers el Bera Bera, hi haurà les càmeres de TV3 a l’estadi Baldiri Aleu i que el retransmetran algun dia, en diferit, això sí.

Esperem que això no sigui només un miratge i que signifiqui un petit canvi en la política de les retransmissions esportives catalanes, massa aclaparades pel futbol, penso jo.

I posat que hi van les càmeres, segurament veurem un bon partit. El Bera Bera s’ha reforçat molt aquesta temporada, però no acaven de sortir-li be les coses i en canvi, als de Sant Boi, tot els hi surt força be, tret d’algun disgust.

Aquest dijous en Victor Marlet, president del club, presentava a Sant Boi, en Grant Polson, un pilar de 27 anys de Nova Zelanda, potser amb vistes a la Lliga Superibèrica, que sembla que començarà el proper any.

Anuncis

8 Responses to La Santboiana torna a TV3?

 1. josep ha dit:

  Hola,

  el faran avui a les 14h15m pel 33.

  Potser hauríem d’iniciar una cibercampanya per agrair-ho al departament d’esports del 33 i alhora demanar que facin els partits de la usap, almenys els de la HCUP, que els drets els té TVE i no en passa cap!

  Jo no he trobat cap adreça directe, l’enllaç a comentaris d’esports del 33 és :

  http://www.tv3.cat/ptv3/tv35430.jsp?seccio=formulari&level1=43511&level2=43535&domain=SPO&state=REBBO

  Salut!

  Josep

 2. Rugby ha dit:

  Quina vergonya!! Devant de les càmeres de televisió he vist com el públic que hi havia al camp es dedicava a xiular al contrari quan xutava a pals i a cridar quan el Bera-Bera havia de recepcionar una pilota…etc.etc…

  On està el respecte per el contrari ? Va ser el primer que em van ensenyar quan vaig jugar a rugby. Aquesta es la imatge que volem donar ?

  He sentit molta vergonya….

 3. rugbipensador ha dit:

  Josep, potser sí que els ho hauriem d’agraïr a TV3, així veuran que algú s’ho mira,oi? d’altre banda, els de tdp t’hauran sentit i aquesta setmana possaran el partit de la USAP amb els Ospreys, jugat el dissabte 18 a Swansea…

 4. rugbipensador ha dit:

  Amic Rugby, t’entenc. Encara ens queda molt camí i crec que és feina nostra fer pedagogia. A mida que el Rugby es va popularitzant i venen nous seguidors, aquests estaran segurament, influenciats pels vicis del futbol. És inevitable.
  Una manera que se m’acut per començar a posar fil a l’agulla és que quan sentim aquesta mena de xiulets comencem a demanar silenci. Omplim els camps d’un enorme ‘Shhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh’. Costarà.

 5. Rugby ha dit:

  Potser sí que es feina nostra. Però a la santboiana, que és el club insignia del rugby a Catalunya, no crec que se l’hagués d’advertir o suggerir que ha d’acabar amb aquestes actituds. Si es vol potenciar el rugby se l’ha de potenciar en totes les seves facetes i el st. boi és un club que treu pit alhora de sentir-se un referent del rugby a Catalunya i a l’estat espanyol (cosa que no poso en dubte).

  Crec de debó que des del club haurien de posar-hi remei i temo que no és així, perquè ja fa temps que duren aquestes actituds. De debó que penso que algú amb pes hauria de plantejar aquest tema als responsables del St. Boi. Si realment són persones que estimen el nostre esport estic segur que ho entendran de seguida i hi actuaran.

 6. jboix ha dit:

  Els dirigents de la UES, quan passa això, demanen silenci. Jo també estic d’acord en què no podem importar tics d’altres conrades (a França és habitual xiular els xuts a pals del contrari). Em de posar-hi remei. Que recordi, els clubs catalans ja fa uns anys, van donar suport a un manifest de fair play on es recollien actituts que s’han d’evitar i els valors que s’han de mantenir

 7. josep ha dit:

  TV3 diu que no te els drets de l HCUP ni els pensa comprar. Per cert, demà dimarts a les 14h fan l’ospareys v USAP……………..

  Resposta del Servei d’Atenció 5430:
  Gràcies pel seu missatge, Josep. Com que no tenim els drets d’aquesta competició no la podem emetre, és una obligació legal.

  Atentament,

  Televisió de Catalunya
  Servei d’Atenció a l’Espectador http://www.5430.cat

 8. josep ha dit:

  …a teledeporte! el fan a teledeporte!!!!!!!!

%d bloggers like this: