Convocatòria als clubs catalans feta per la USAP

[Via rugby.cat]

LA USAP VOL PRESENTAR UN PROJECTE ALS CLUBS DE CATALUNYA

La USAP vol posar a l’abast de tots els clubs de Catalunya un projecte de col·laboració per arribar a diferents acords beneficiosos per a ambdues parts. Per aquest motiu, el dilluns 27 d’octubre a les 19,30h, a la primera planta de la seu de la FCR, Rambla Guipúscoa, 23-25, membres de la USAP explicaran el projecte.

  


Això sí que és una bona noticia.

Anuncis

5 Responses to Convocatòria als clubs catalans feta per la USAP

 1. jboix ha dit:

  Ara cal que els clubs hi vagin. Veurem que és el que ofereixen i quina és la contraprestació. Ara com ara, el club de referència a Catalunya és la USAP l’únic que juga l’Heineken. Ja ens agradaria als del Sud tenir-me uns quants com ells!

 2. Rico Salsa ha dit:

  I anirem, tenim l’obligacicio d’escoltar cualsevol proposta. Ara els precedents no son gaire bons, les experiencies amb el BUC i FCB no es poden considerar bones i cuan es van fer a ningu es van explicar, consultar, ni exposar.
  L’USAP es un negoci, no es un club i aqui no tenim estructures profesionals i alguns ni en volem tampoc. Anirem, escoltarem i despres sempre tindrem temps per comentar amb coneixement de causa.

 3. jboix ha dit:

  Tens raó Rico Salsa. Les experiències anteriors no han estat bones. Almenys aquest cop, obren una mica el ventall de possibilitats. Ja veurem quin profit poden treure els clubs de Catalunya. O potser només serà una altra cortina de fum. Crec que la USAP només pot progresar, en l’àmbit professional, si té cantera i potser la vol tenir a Catalunya. Els fitxatges cada cop són més cars i Perpinyà té la població que té. Per això li cal obrir el seu mercat cap el sud.

 4. Rico Salsa ha dit:

  El projecte dels Catalans Dragons es molt mes ben estructurat, amb un fort contingut d’identitat i portat ( segons la meva opinió ) amb molta mès profesionalitat i capacitat, l’unic problema es que a Catalunya no tenim gairabe res de rugby union i encara molt meyns de rugby league. Es molt dificil o gairabé imposible que Barcelona capiga a Perpinya al inreves si… o sigui un projecte de Barcelona pot arrosegar a molta gent, el d’un altre població més petita es molt dificil…
  Dificil que la gent de Barcelona o de Catalunya es senti identificat amb un projecte nacional o global sortit de Perpinya, de Sant Boi o de Tona. Sempre es tindrà de fer desde Barcelona. Per aixó els interesats amb el rugby profesional han perdut l’oportunitat d’entrar al projecte de la lliga iberica amb un equip tipus selecció catalana amb nom Catalunya i no la franquicia Santboiana que s’en sortira, en part per mancances propies i en part per manca de suport popular.

 5. jboix ha dit:

  Rico Salsa, :l’has clavat!

%d bloggers like this: