Comença el Mundial ’08

Sí, aquest també és any de mundial, però de rugbi a XIII. Aquest cap de setmana comença la Rugby League World Cup 2008 que es disputarà durant els propers dies a Austràlia.

Austràlia, els amfitrions, Anglaterra, Fiji, França, Papua Nova Guinea, Nova Zelanda, Tonga, Irlanda, Escòcia i Samoa són els 10 equips que es dipsutaran la copa d’enguany.

França compta amb força jugadors i també ex-jugadors dels Catalans Dragons: Thomas Bosc, el carismàtic mig d’obertura i xutador, Dimitri Pelo, l’ala que no para de treballar, en Sebastien Raguin, segona línia, el recent nacionalitzat Justin Murphy, el pilar i líder dels Catalans Jerome Guisset, o el trencador Jamal Fakir, entre d’altres. Tot fa pensar que veurem bons partits.

A França, Orange TV ha adquirit els drets de retransmissió, i en farà un seguiment força complert de tot plegat. A banda de retransmetre tots els partits de la selecció, farà reportatges dels jugadors, programes dedicats a les regles, entrevistes. Com que aquí no es veu aquesta cadena, haurem de fer el seguiment per internet…però això ja estem força acostumats a fer-ho.

Horaris dels partits que Orange TV retransmetra:

Diumenge 26 d’octubre
7H20: Escòcia / França
9H50: Austràlia / Nova Zelanda

Dilluns 27 d’octubre
8H50: Tonga / Irlanda

Dissabte 1 de novembre
7H20: Fiji / França

Diumenge, 2 de novembre
9H50: Austràlia / Anglaterra

Dissabte, 8 de novembre
9H50: Anglaterra / Nova Zelanda

Dilluns,  10 de novembre
8H50: semi-final prèvia (1-2) / (1-3)

Dissabte, 15 de novembre
8H50: semi-final (1)

Diumenge, 16 novembre
9H50: semi-finale (2)

Dissabte, 22 novembre
8H50: Final

 

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: