Comunicat de la Associació Catalana de Rugby Lliga

logo_rugby_lliga1

 

Benvolgut aficionat del rugbi,

des de l’Associació Catalana de Rugby Lliga (ACRL) estem treballant molt dur per a poder portar el nostre projecte de difusió i promoció del rugby lliga el més amunt possible.
Com molts ja sabreu, l’any passat vam començar treballant el tema de la Selecció Catalana amb partits contra França universitària i contra el Marroc i també vam organitzar la primera competició oficial de rugby lliga al nostre país: la Copa Catalunya. El vencedor va ser el F.C.Barcelona.
I el més important, el passat mes d’agost l’ACRL va ser reconeguda com a membre de ple dret per la Rugby League European Federation. Això representa que Catalunya podrà participar en campionats internacionals oficials amb la projecció que això suposa per l’esport però també pel país.
Aquesta temporada hem començat amb més força encara. El nostre web www.rugbylliga.cat ha sofert una profunda renovació millorant-ne la visualització gràfica i també ampliant la quantitat d’informació entorn al nostre esport. Us convidem a què hi doneu un cop d’ull i ens feu arribar comentaris, notícies,  curiositats, o tot el que cregueu convenient. Animeu-vos a donar-vos d’alta al servei de mailing per estar informats de tot allò relacionat amb el rugby lliga i l’ACRL. També hem obert un grup al facebook amb el nom Rugby League – Associació Catalana de Rugby Lliga on us animem a sumar-vos-hi i fer-ho arribar a tots els vostres contactes.
Entre maig i juny del 2009 organitzarem la primera Lliga Catalana de Rugby Lliga. La competició servirà per decidir el primer equip campió català de la història del rugby lliga. Aquesta primera lliga servirà als tècnics per triar els components de la selecció catalana que haurà d’afrontar les competicions internacionals del 2009.
 
Finalment, us recordem que estem a la vostra disposició per tot allò que considereu oportú. Podeu contactar amb nosaltres a través del correu electrònic info@rugbylliga.cat.
 
Passeu aquest correu a tota la gent que estima el rugby i que hi pugui estar interessada.

Fem xarxa, fem rugby!
 
 

Associació Catalana de Rugby Lliga
            www.rugbylliga.cat
            info@rugbylliga.cat

2 Responses to Comunicat de la Associació Catalana de Rugby Lliga

  1. JB ha dit:

    Que han treballat dur, segur. Que hagin tingut gaire suport per part de la Generalitat, ho dubto. En tot cas, felicitar-los. Sembla que els del XV tenen el tema vist per sentència. Si és favorable, com moralment i jurídicament ha de ser, s’hauran d’espabilar per no deixar-se trepitjar el terreny. El Barça també va ser un club de referència en el rugby, però ara està deixat de la ma de Déu. Almenys en el XIII passarà a la història com el primer guanyador de la Copa Catalana. No recordo que n’haguessin fet gaire publicitat.

  2. JB ha dit:

    Felicitar-los per la feina feta que segur que ha estat molta i, n’estic segur, amb pocs recursos i ajudes. Ara cal que facin un bon pla esportiu i a competir. Tinc entès que la federació de XV està esperant que la FIRA digui alguna cosa o potser és un jutjat. Esperem que tingui sort i puguem veure moltes pilotes ovalades pel país.

%d bloggers like this: