Centre d’alt rendiment de rugbi a Sant Cugat

escut_de_sant_cugatSembla que Sant Cugat acollirà, en un futur no gaire llunyà, un programa de tecnificació de rugbi. Això es deia fa uns dies al cugat.cat

Després dels desacords entre l’ajuntament i la Federació Catalana de Rugby, pel que fa a la ubicació, finalment es donarà via lliure per iniciar les obres del complex esportiu. 

La noticia em sembla d’allò més positiva. Un nou camp de rugbi a Catalunya i un centre d’alt rendiment, sona molt be. Massa i tot. El pressupost per fer-ho fins i tot sembla que està tancat via un acord de govern de la Generalitat: camp de rugbi i pista d’atletisme només per 1.600.000€. No està gens malament. Potser m’haguès agradat que hi hagués també, ja posats, alguna inversió més en rugbi a altres zones de Catalunya, i no només a Sant Cugat, però que hi farem.

L’Anna Pruna, secretària general de l’Esport a Catalunya i en Xavier Amador, regidor de l’ajuntament de Sant Cugat, s’expressaven així en aquest video de cugat.cat, que us deixo aquí:

No m’acaba d’agradar el que deixa entendre el regidor de Sant Cugat. Parla com si aquest futur centre hagués de ser només per a la gent de Sant Cugat, que em semblaria inacceptable. Si hi ha un centre d’alt rendiment i a més el paga la Generalitat, no hi hauria de tenir accés tothom amb fitxa federativa? Espero que el sentit comú s’imposi en aquest sentit, ja que no se’n fan gaire sovint de centres així.

En qualsevol cas, ja em permetreu que no me’n refïi gaire del que diguin els polítics, ja no me’n refio ni dels uns ni dels altres. Sense anar més lluny, ahir mateix, la Sra. Anna Pruna posposava, ves a saber fins quan, una important roda premsa per al rugbi català. I es que penso que per als polítics, al cap i a la fi, el nostre rugbi els deu semblar només això, una cosa posposable, de la que en queda be parlar.

Així que farem cas a la vella dita i no direm blat fins que sigui al sac i ben lligat.

 

Anuncis

2 Responses to Centre d’alt rendiment de rugbi a Sant Cugat

  1. Massana ha dit:

    Sembla que no està clar. Segons es diu en l’ambient rugbístic de Sant Cugat, sembla que l’ajuntament va dir a la federació que no tenien ni un duro i que el camp si el farien, però el centre de tecnificació, no.

  2. […] d’atletisme com pel centre de tecnificació. D’aquí venen les declaracions que ja hem vist, de la Sra. Anna Pruna, Secretària General de l’Esport, esmentant clarament que la […]

%d bloggers like this: