Premis President Companys 2008

seleccions_catalanes

Ahir, el president de la Federació Catalana de Rugby, en Xavier-Albert Canal, recollia a la cerimònia dels Premis Companys 2008,  al Palau de Pedralbes, el guardó que li ha estat atorgat per la seva tasca en el reconeixement de la federació catalana com a fundadora de la Federació Internacional de Rugby Amateur,  que encara està pendent d’una imminent sentència judicial. 

img_5613Conduït per l’Antoni Bassas (al que molts encara trobem a faltar als matins), a l’event i hi van assistir, entre d’altres, el M. H. President del Parlament, Sr. Ernest Benach, la Sra. Anna Pruna, Secretaria de l’Esport Català i en Xavier Vinyals, president de la Plataforma Pro Seleccions Esportives Catalanes

img_56192

També es va distingir amb una insignia un altre conegut nostre: en Llibert López, vicepresident de la Associació Catalana de Rugby Lliga i vinculat a la directiva dels Catalans Dragons de Perpinyà, per la seva  enèrgica tasca en la creació de la lliga catalana de rugbi a tretze del proper any. Junt amb en Llibert van venir, també de Perpinyà, alguns altres directius dels Catalans Dragons. 

img_5636

Christophe Jouffret, director financer dels Catalans Dragons, Llibert López , Xavier-Albert Canal, Enric Balaguer, l’Eric Delherbe, i encara una bona colla d’amics més, amb els que no vaig desaprofitar l’ocasió per xerrar una llarga estona de rugbi.  

img_5637

img_5653

noticia a vilaweb, aquí.

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: