Males noticies pel rugbi català internacional

fira_logo_hd2El passat cap de setmana es va cel·lebrar a París l’assamblea general de la Federació Internacional de Rugby Amateur-Associació Europea de Rugby ( FIRA-AER ).

Aquest cop tocaven el·leccions i en Jean-Claude Baqué en va ser escollit president, de nou. Si mirem però, com ha quedat la nova junta directiva observem un nom, que potser us sonarà: Alfonso Mandado.

En Mandado és l’actual president de la Federació Espanyola de Rugby i un dels principals esculls en el reconeixement de la Federació Catalana. Ell mateix es va personar davant la justicia francesa per posicionar-se en contra dels interessos catalans pel que fa al reconeixement de la catalana com a federació fundadora de la FIRA.

Ja sabeu que d’aquí ben poc els jutjats de París dictaminaran sentència. Així que, de moment, no sabem si podrem competir amb altres seleccions nacionals o no. Ara be: en el cas que així sigui, ja cal que ens preparem perqué des de dins, en Mandado no ens ho possarà gens, però gens fàcil.  

One Response to Males noticies pel rugbi català internacional

  1. JB ha dit:

    Doncs si que és mala notícia. Cas que els tribunals reconeguessin que la FCR ha d’estar a la FIRA, la reacció d’aquesta serà implacable. Sense ell, potser haguessin deixat de presentar recurs cas de donar la raó a la FCR. Ara, això serà impossible. De tota manera, aquest tio dubto que sàpiga cap idioma a més del castellà. Li hauran de fer traducció simultània de tot el que es digui.

%d bloggers like this: