RAC1 a Perpinyà

rac1_llimos

Ahir, el programa d’Esports RAC1, Primer Toc amb Raül Llimós, va emetre un Especial USAP-Leicester Tigers jugat el passat cap de setmana. Naturalment no en van fer cap anàlisi detallat del partit com el que podrieu trobar al web de la Lleganya, però deu n’hi do.

Ambient, entrevistes amb seguidors a peu de carrer, declaracions d’en Dan Carter i del President de la USAP. Fins i tot van coincidir amb l’escola del Rugby Club Tarragona, a la que li tocava el torn d’anar a Perpinyà, fruit del recent conveni signat amb la USAP.

De totes maneres i amb tot el respecte, em penso que si no hi hagués hagut un senyor amb una nòmina com la del 10 de l’USAP, dubto que hi haguessin anat a Perpinyà. Tot i així enhorabona a l’equip d’en Llimós pel reportatge.

Espero que no sigui l’última vegada que pugin a Perpinyà, sobretot sabent que també hi ha els Catalans Dragons, l’Autre Rugby de Perpinyà. Tot i que no hi hagi nòmines tant elevades, l’estil de joc del rugby a tretze, molt més dinàmic que el del quinze, de ben segur que agradaria a la gent del Primer Toc. Tot és descobrir-ho.

Us deixo amb l’audio…

2 Responses to RAC1 a Perpinyà

  1. jb ha dit:

    Molt anar a Perpinyà però el van rebatejar al programa Tu diràs. Per dues vegades li van dir Alan Carter. De tota manera, més val això que no dir res. Un que diu que és de la junta de la USAP, però que a la pàgina web surt com a membre de l’Associació, em va dir el dissabte, després del partit, que algú de la federació catalana els hi havia comentat la possibilitat que l’equip de la USAP, amb el Dan (Alan per RAC1) Carter inclós, anés a un partit de futbol al camp del Barça. Barrejar futbol i rugby no és el millor, però seria una nova notícia per la premsa.

  2. […] Raül Llimós de RAC1 va voler entrevistar en Carter a banda. Pot ser que després de la recent visita que van fer a Perpinyà, els nois de RAC1 se’ns hagin afeccionat de debò al rugby? No […]

%d bloggers like this: