Mitre Reload Training ball

mitre_reload2Avui us presento la Mitre Reload Training Ball.

Una curiosa pilota d’entrenament dissenyada fa un temps per en Byron McFarlane, un professor de disseny i tecnologia, que va presentar el projecte a un concurs d’invencions.

La pilota té forma esfèrica per un dels dos cantons i això fa que en llençar-la contra una paret reboti en la mateixa direcció del llançament, podent així mecanitzar els moviments de la passada.  

La idea va agradar prou, i a Gàl·les sembla que s’ha adoptat per a que els més petits la facin anar per començar a practicar la passada. 

L’únic inconvenient que li trobo, però, és que potser convida als nens a jugar de forma individual i això no és gens recomanable a les primeres edats, on s’ha de fomentar l’esperit d’equip per damunt de tot. 

I és que posar els nens davant una paret per fer rebotar la pilota no em sembla gaire adient per fomentar el grup, penso jo. Serà feina doncs, dels educadors de rugbi decidir si val la pena o no de fer-la anar.

En qualsevol cas el disseny és original.

Anuncis

One Response to Mitre Reload Training ball

  1. jb ha dit:

    Comparteixo els teus dubtes, però si els gal·lesos, amb els anys d’experiència que porten a les espatlles l’han adoptat potser vol dir quelcom. Haurem d’estar amatents als esdeveniments.

%d bloggers like this: