Cap d’Any a l’Alguer

fuochi-capodanno

Aquest Cap d’Any  serem a l’Alguer. Amb uns amics ens hi estarem uns dies de vacances, tot i cel·lebrant l’entrada del 2009. Visitarem els seus carrers, la seva gent, les seves tradicions i podrem, finalment, escoltar la parla catalano-algueresa. Si queda prou temps, encara ens deixarem caure per alguna altra part de la enorme illa de Sardenya.

logo1Ja que hi anavem, vaig pensar que potser em podria posar en contacte amb algú de l’Amatori Rugby Alguer, per fer-los una visita i així potser podriem conèixer de primera mà l’ambient rugbístic que es respira a la ciutat. Oi que sí? 

Doncs, dit i fet!

Aquests dies sembla que coneixerem una mica un dels equips fundadors del torneig Rugby Quatre Barres, la nova copa de referència del rugby català, i a més, ho farem acompanyats d’en Luca Nurra, el veritable pare de la criatura. Emocionant, oi?

Us deixo amb unes paraules sobre el Quatre Barres, que comparteixo plenament i que m’encantaria veure acomplertes algun dia. Potser més aviat que no ens pensem…  

Fins la tornada. Bon any a tots.

One Response to Cap d’Any a l’Alguer

  1. JB ha dit:

    Bona gent els de l’Amatori Rugby Alghero. Llàstima que no s’aprovés a l’assemblea del 2006 que juguessin la lliga catalana. Hagués estat una manera de donar-nos a conèixer a un altre país i, pels clubs, una manera de conèixer i gaudir d’una altra manera d’entendre el rugby i veure una ciutat preciosa. Em va estranyar que no hi hagués una majoria a favor, màxim quan els partits jugats amb ells no comptaven pels ascensos i descensos. Almenys, alguns clubs van pensar en fer el torneig Quatre Barres.

%d bloggers like this: