A nos veure, Alguer

 

Ja hem tornat de Sardenya. Ha estat una setmaneta per descansar i gaudir de la tranquil·la illa mediterrània. Tot un pulmó de verds paratges i poblets costaners al bell mig del Mare Nostrum.

A l’Alguer, únic racó de l’illa on s’hi parla català —alguerés, per ser exactes—ens hi esperaven en Luca Nurra i en Fabio Corbia, un  parell de rugbymen de l’Amatori Rugby Alghero, amb els que hem pogut passar bones estones xerrant de la història de l’illa, dels costums i, naturalment, de rugby.

v3_alguer_rugbyEn arribar, cansats com estavem del viatge, només vam poder tafanejar una mica les cadenes de l’illa.  Potser fou casualitat, però a una de les emisores de la cadena local Videolina hi estaven retransmetent un partit de l’Alguer i el comentarista era en Luca, que haviem de coneixer al dia següent.

D’això jo en dic bons auguris rugbístics.

luca_fabio

L’endemà doncs, vam coneixer aquest parell de bons jans. Tots dos estan vinculats als equips de les categories inferiors: el segon equip, que juga a la Sèrie C italiana, i els juvenils.

En Luca és l’entrenador del segon equip —i de tant en tant juga de tercera línia ala— i en Fabio n’és un pilar, a banda de ser el responsable dels més petits de l’escola de rugby de l’Amatori.

Vam fer una visita al camp i al local social i vam estar parlant una llarga estoneta.   

img_5801Mentre comentavem com va sorgir el torneig Rugby 4 Barres, la gira dels Enginyers per Sud-Àfrica, o escoltàvem una autèntica classe magistral d’història de Sardenya que en Fabio ens oferia, jo anava fent algunes fotos del lloc…

img_5797      img_5798     img_5811     

img_5815     img_5818      img_5799

img_5824                                                    

Amb en Luca i en Fabio encara ens vam retrobar un parell de cops més durant la nostra estada, i és que l’hora de l’aperitivo, tant si és abans de sopar com abans de dinar, és un bon moment per seguir parlant. No podiem començar millor l’any!

Així doncs, moltes gràcies Luca i Fabio per la vostra hospitalitat. Un plaer haver-vos conegut. I ens retrobem aviat, al Quatre Barres.

A nos veure, amics! 

escola_alguer

One Response to A nos veure, Alguer

  1. […] poder retrobar amb un parell d’amics recents: en Luca i en Fabio, que havien vingut el dia abans amb la resta de l’equip alguerenc per […]

%d bloggers like this: