Rugby World – Rugby Club Sitges Team of the month

rugby_world_portada_feb09Ja feia temps que se sabia, però no ha estat fins que he rebut l’exemplar per correu que ho he vist amb els meus ulls. El Rugby Club Sitges va ser escollit Equip del Mes (Novembre 2008) per la prestigiosa revista Rugby World. A més, la revista els hi ha regalat 22 bosses esportives de la marca Canterbury

Enhorabona!

 Com passa sovint a casa nostra, han de venir de fora per dir-nos el que hi tenim. 

rugby_world_feb09_p115_p

Anuncis

6 Responses to Rugby World – Rugby Club Sitges Team of the month

 1. jordi ha dit:

  Enorabona també … de totes maneres però, no deixo de somriure una mica quan llegeixo això en aquest web.

  Em somric perquè el RCSitges no s’està guanyant una bona fama entre la resta de clubs catalans, em somric també perquè els hi importa molt poc el futur de la selecció catalana (i el rugby és generositat sobretot), i el que ja em fa descollonar-me del tot és que surt aquest escrit just a sobre d’un fantàstic article sobre l’Alguer i el RCSitges s’oposà clarament en contra de que l’equip de rugby de l’Alguer jugués la lliga amb la resta d’equips catalans … segons m’explicà un assistent a l’assemblea extraordinària de la FCR, el representant d’aquest club diguè a mitja assemblea que s’estava dedicant massa temps parlant “de 15 xicots italians”. Potser algú els hi hauria d’explicar què és el Rugby i què són els Països Catalans.

 2. rugbipensador ha dit:

  jordi,
  tu mateix ho has dit: el rugby és generositat sobretot.
  Encara que el Sitges estigui actualment en contra del Quatre Barres i de la meva manera de pensar, no treu que no se li puguin reconèixer els mèrits.

  D’altre banda, l’únic que pretenc amb ‘aquest web’ és donar una mica de transversalitat a un rugby català prou dividit i per això, no deixaré de parlar de tots els clubs catalans, tant si són favorables a la causa catalana com si no.

  Potser el fet de tenir l’article de l’Alguer i el del Sitges tan junts és una divertida casualitat, però ja m’agrada. És una mostra del que m’agradaria veure a mí, és a dir un 4 Barres amb el Sitges i l’Alguer…i equips de les illes i de València, Catalunya Nord i la resta d’equips catalans contraris….

  En qualsevol cas, i com sempre, agraeixo les vostres aportacions….

 3. Roc ha dit:

  jordi el rugby es generosidad que parte de generosidad no tiene el sitges
  y que tiene que ver los paisos catalans con el rugby
  por ultimo m gustaria saber d q club eres?

 4. marc ha dit:

  El jordi aquet deu ser d’un equip derrotat pel sitges i ara rabia i varejar rugby amb ideas de causa catalana, que don treus tu que el sitges no hu apoya es fotre llenya al foc, i si no s’esta guanyan bona fama es perque a ningu li agrada perdre amb un equip que fa un any que esta a primera nacional

 5. rugbipensador ha dit:

  Preferiria que els vostres comentaris no caiguessin en les desqualificacions personals ni en un llenguatge poc apropiat. Exigeixo poques coses, però el respecte pels altres, com al rugby, és indispensable.
  No m’agradaria haver d’activar el filtre de comentaris.
  Gràcies per les vostres aportacions.

 6. jb ha dit:

  Totalment d’acord amb el rugbipensador. Si aquesta web es diferencia d’altres de l’estat, a part de l’idioma, és pel respecte que ens hem de tenir tots/es els rugbymen/women. Una cosa és diferir com ha fet en Jordi, del que comparteixo en part el seu comentari, i l’altra fer comentaris fora de to.

%d bloggers like this: