Dan Carter a Barcelona

usap

[Via Delegació de Perpinyà Mediterrània a Barcelona]

DAN CARTER, FITXATGE ESTRELLA DE LA USAP, PRESENTA A BARCELONA LA SAMARRETA DEL CLUB PER LA COPA HEINEKEN

El proper dimecres, 14 de gener, a les 17h, l’equip presenta a la Delegació de Perpinyà Mediterrània a Barcelona la samarreta de color blaugrana que lluirà a la competició europea Dimecres vinent.

La Delegació de Perpinyà Mediterrània a Barcelona serà l’escenari de la presentació de la samarreta que portaran els jugadors de la USAP al proper partit de la Copa d’Europa de rugbi, dissabte 17 de gener a l’estadi Aimé Giral, contra els Ospreys de Gales.

El disseny de la samarreta és força especial ja que aquesta té tonalitats blaugranes. I és que la relació entre dos clubs tan emblemàtics com són el FC Barcelona i la USAP de Perpinyà és ben estreta. De fet, els membres de l’equip i la directiva es desplaçaran després de la presentació al Camp Nou per ser rebuts abans del partit que enfrontarà el Barça amb l’Atlètic de Madrid, al qual també han estat convidats.

La presentació a la premsa de la samarreta de la USAP per la Copa Heineken tindrà lloc a les 17h a la Delegació de Perpinyà Mediterrània a Barcelona (Diputació, 280 baixos 1ª) en presència dels representants d’esports de la Vila de Perpinyà, del vicepresident de Perpinyà Mediterrània, Jaume Roure, del president de la USAP, Paul Goze, i dels jugadors Dan Carter i Olivier Olibeau.
 
 
Més informació a: www.usap.fr

Delegació de Perpinyà Mediterrània a Barcelona

Anuncis

One Response to Dan Carter a Barcelona

  1. jBoix ha dit:

    Que les relacions entre ambdós clubs són estretes en tinc que dubtes. La USAP va intentar fa uns anys arribar a un acord amb el Barça. Al final tot va quedar en res, crec que per la poca concreció de les propostes fetes per la USAP. El Barça no té tant a guanyar amb els acords. A la USAP, en canvi, poder lluir relacions amb el Barça, els hi faria crèixer mediàticament. Per l’acord, el Barça hauria de tenir clar que el projecte de la USAP és guanyador, cosa que ara per ara, malauradament, no ho és. La USAP, a part de la relació, el que vol són diners i amb això no hi guanya res. Ni els antecedents amb la USAP ni l’interès per les seccions amateurs de la junta del Barça ajuden a la col·laboració. Que la USAP ha de crèixer, d’acord, però que professionalitzin les seves maneres.

%d bloggers like this: