Adéu amic

Ramon PijoanLa setmana passada ens va deixar en Ramón Pijoan, que l’any passat fou delegat de la secció de rugbi del F.C.Barcelona i que també havia estat secretari i responsable de la competició de les seleccions de la Federació Catalana de Rugbi.

Podeu llegir unes boniques paraules que li dedica l’Enric Balaguer a Vilaweb Catalunya Nord.

Vaig coincidir amb ell quan el Barça va jugar  el triangular de Rugby a XIII, del que n’era impulsor, i recordo que em va felicitar per aquest bloc que tot just feia poc que havia començat. D’aquell dia, en destaco una frase que ens va dir durant l’entrega de premis:

Esperem que com a la nostra dansa, el cercle [del rugby català] es vagi fent també, cada cop més gran.

Que així sigui, amic. Ens ha deixat un autèntic rugbi-pensador.

[Actualització] Algunes fotografies amb els companys del Barça, aquí.

One Response to Adéu amic

  1. Xavier ha dit:

    Tens raó. Molt emotives i sentides les paraules escrites per l’Enric. En Ramon, com tots, tenia els seus defectes, però tenia moltes més virtuds. S’engrescava i il·lusionava per les coses com ningú. A voltes el tenies que aturar. Quan es tenia una iniciativa, ell ja l’ha estava iniciant. Vehement, però amb un cor que no entenc com li cabia dins seu de tant gran que era. Era una persona que es feia estimar. És de les persones indispensables. Els que el vàrem tractar, no l’oblidarem.

%d bloggers like this: