Torna RugbyCatalà.org?

endless_news_logo

Dissabte passat, després  de molt temps d’inactivitat, algú va escriure un article sobre el VI nacions a l’autèntic web de referència del Rugby Català.

Es trobava a faltar!

4 Responses to Torna RugbyCatalà.org?

 1. f. mas ana ha dit:

  Seria una bona notícia. La veritat és que feia temps que no hi entrava doncs pensava que ja estava tancada. Hi hauria dos webs de referència del rugby català. De mica en mica aconseguirem que el rugby català ocupi el lloc que es mereix a nivell de coneixement

 2. Monti ha dit:

  Pel que se per ara no crec que torni. Malauradament es pura especulació.

 3. Màrius ha dit:

  Efectivament, seria una bona notícia el retorn de Rugby Català. Pel que he vist, però, fa més pinta d’una actualització de format que no pas d’una posada en marxa.
  En el seu moment, el projecte de Rugby Català va ajudar -i molt!- a articular un espai d’informació sobre el rugby al nostre país, i també sobre el rugby en general. Mica en mica, i per projectes personals dels col·laboradors del web, la cosa es va anar esllanguint. La cosa es tornarà a reactivar algun dia? Esperem-ho!

 4. Enginyer ha dit:

  Corregiu-me si m’equivoco, però per publicar notícies a rugbycatala només cal registrar-se, escriure-les i publicar-les.

  No té gaire sentit demanar que torni a funcionar si els mateixos interessats no hi participen, no?

%d bloggers like this: