Els Gòtics fan 25 anys

gotics_banner

Avui, un parell de videos dels Gòtics, aprofitant que estan d’aniversari. Enguany tot  just fa 25 anys que es va fundar el club, així que: Per molts anys, Gòtics.

El primer video és molt emocionant. L’han preparat per commemorar l’aniversari i dura 3 minuts. És d’aquells videos que serveixen per veure que no cal anar gaire lluny per veure l’essència del rugby. Gent que s’ho treballa molt, cada dia. 

I el segon és un fantàstic video de la seva secció femenina

i ja que hi soc, aprofito per comentar que tinc  força descuidat el rugby femení, oi que sí?. Això no pot ser. D’ara endavant n’estaré més a l’aguait ja que les noies del rugby si que s’ho curren i si en aquest país ja n’hi ha poca d’informació sobre rugby en general, de rugby femení… no n’hi ha ben bé gens.

Us deixo amb la botiga del club…

gotics_store

Anuncis

3 Responses to Els Gòtics fan 25 anys

 1. J. Boj ha dit:

  Felicitats pel Gòtics. Crec que ells van ser els successors de la secció de rugby del RCD Español. M’ho pot confirmar algú?

 2. rugbipensador ha dit:

  Doncs sí, a l’apartat d’història del club surt explicat… ;)

 3. Serena ha dit:

  Hola, sòc la Serena, jugadora de rugby del gòtics femení. Molts gràcies per dedicar-nos aquest espai i sobretot per pensar amb les noies, ja que aquest any potser que sigui l’últim any que tinguem equip, sinó canvien les coses, per això des d’aqui faig una crida a totes aquelles noies que vulguin fer un esport diferent, que vinguin a jugar a rugb!
  Gràcies

%d bloggers like this: