Ignasi Planas, nou President de la FCR

iplanas

Només hi havia una candidatura a la nova junta de la Federació Catalana de Rugby, l’encapçalada per l’Ignasi Planas, que fins ara n’havia estat el vice-president i també havia gestionat la coordinació de les escoles de rugby, si no recordo malament. Així doncs, si no passa res d’última hora, substituirà a en Xavier-Albert Canal al capdavant del màxim estament del rugby català. 

Amb l’Ignasi hi he pogut parlar un parell de vegades, més que suficients per adonar-me que és una persona amb caràcter, potser menys visceral que el seu antecessor —no t’ho prenguis malament, XAC— i, de ben segur farà també la seva feina amb el mateix rigor i determinació.

Afrontar el repte de posar el rugby català a la primera fila és una tasca difícil que cal continuar. El reconeixement internacional com a membres fundadors de la FIRA-AER  és una fita que cal aconseguir i sembla que així es seguirà intentant, però també cal un projecte de més llarg recorregut per a introduir el Rugby de debò a casa nostra. Serà difícil, però s’ha d’intentar.

Ja hi haurà temps per pensar-hi, ara de moment, enhorabona al nou president, a la nova junta directiva i molts ànims a tots plegats.

fcr

4 Responses to Ignasi Planas, nou President de la FCR

 1. Monti ha dit:

  “El rugbi català ha molt. Visc-a Catalunya!”

 2. Català1931 ha dit:

  Que vols dir amb aquest comentari? es només curiositat

 3. F. mas ha dit:

  Suposo que deu ser una referència al títol d’un llibre que ha fet l’Ignasi Planas. Aprofito per desitjar-li molta sort en la seva nova etapa.

 4. Higini ha dit:

  Endavant Ignasi!

%d bloggers like this: