Debut satisfactori de la Selecció Universitària a Leeds

[via rugbylliga.cat]

Divendres passat va ser un dia històric pel rugby lliga a Catalunya. La Selecció Universitària va fer el seu debut contra un dels millors equips universitaris d’Anglaterra, el país amb més nivell d’Europa. 
 

Catalunya va jugar contra l’equip Leeds Trinitry & All Saints de la Universitat de Leeds i tot i perdre per 34-10 va demostrar que amb ganes i determinació pot aconseguir grans coses a nivell europeu. Els jugadors catalans van estar molt a prop de fer un parell més d’assajos, tot i que finalment no es van poder materialitzar.  Els anglesos, que tenien en les seves files dos jugadors fantàstics, van imposar la seva major experiència i tant ofensiva com defensivament van jugar a gran nivell.
leeds-equip-1
 

Un cop acabat el partit la delegació catalana va assistir al Leeds Rhinos – Dragons Catalans de la Superleague. Els anglesos van demostrar la seva superioritat i els seguidors catalans vam poder gaudir de la gran classe, varietat tècnica i joc ofensiu del conjunt local el qual va acabar impossant-se als Dragons per un clar 42-14.

Des de l’Associació Catalana de Rugby lliga volem felicitar els jugadors pel bon partit, per les ganes demostrades, i fer públic que treballarem perquè abans de final de temporada es pugui fer un altre partit universitari i així anar treballant la nostra selecció de cara al Campionat d’Europa Universitari del 2010, el debut oficial d’aquesta Selecció en competició europea.

Vídeos del partit
 

 
Anuncis

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: