It’s a kind of… Magic Weekend 2009

Murrayfield

El Magic Weekend 2009 s’ha acabat i les aficions dels 14 equips que han estat convivint a la mateixa ciutat durant el passat cap de setmana ja han tornat cap a casa. Tot torna a ser normal pels carrers d’Edimburg.

I és que l’edició d’enguany del Weekend del Rugby League ha estat més màgica que mai. Murrayfield, una de les màgiques catedrals del rugby, ha acollit enguany a la gran família tretzista … i nosaltres hi érem per veure-ho. 

RP FotografSi fa uns mesos m’haguessin dit que hi aniria a fer de fotògraf a peu de gespa, no m’ho hagués pas cregut. No sé ben bé com, però així ha estat i la veritat és que no crec que pugui oblidar mai aquesta experiència.

Més enllà d’haver-nos-ho passat de primera veient els partits i corrent amunt i avall pels passadissos de l’estadi, anant a sala de premsa i a d’altres indrets als que teníem accés, el que més m’ha agradat personalment ha estat poder fer les fotos des de la gespa. Posar-hi els peus si que és autènticament màgic.

img_0978_1_lr

Podeu veure algunes de les fotografies, aquí.

D’altre banda, no podem oblidar que hem fet un bon grapat d’amics nord-catalans amb els que ens retrobarem el proper 20 de juny a l’estadi Olímpic, quan els Catalans Dragons visitin Barcelona en partit de lliga.

catalans_murray

La crònica de tot el cap de setmana, ja l’ha fet l’incansable Tretzista gracienc i al Twitter amb el que hem seguit els esdeveniments també hi podeu trobar algunes coses interessants.

Us deixo amb tres imatges…

murray_catalans3 

murray_catalans2

murray_catalans1

2 Responses to It’s a kind of… Magic Weekend 2009

  1. Tretzista ha dit:

    Senyor fotògraf, quines imatges! Excel·lents!

  2. F. Mas ha dit:

    Deu ser espectacular veure permanentment ple un estadi tot el dia!. Trobo que és una bona política celebrar tots els partits en el mateix lloc. S’estrenyen lligams i hi ha espectacle permanent. De les fotos … enveja! Amb la que tinc jo no n’hagués pogut fer gaires ni tan bones

%d bloggers like this: