Catalunya a la revista Rugby League World

rlw_338La revista Rugby League World és una molt bona publicació especialitzada de Rugby a XIII.

A banda dels equips de la SuperLeague anglesa també parlen del rugby lliga internacional, amb reportatges, fotografies i moltes altres coses.

Doncs el numero 338 d’aquesta prestigiosa revista inclou un petit report sobre la primera lliga de Rugby a XIII del Principat de Catalunya i comença fer-se ressò del partit dels Catalans Dragons el 20 de juny a l’Estadi Olímpic.

Rugby League World, num 338, pag 50:

catalonia_rl_world_pag50_num338

Rugby League World, num. 338 pag 48:

rl_world_catalans_pag48_num338

Els fans del Rugby a XIII podeu aprofitar que la lliura està tan baixa per subscriure-us-hi, aquí.

5 Responses to Catalunya a la revista Rugby League World

 1. F. Mas ha dit:

  … Catalan Rugby League competition over the border in SPAIN?. Tenen cartes del lector o alguna cosa similar? Potser se’ls hi hauria d’aclarir alguns termes.

 2. Sanchís ha dit:

  A qui cal escriure cartes aclarint les coses és a la nostra UFEC (Unió de Federacions Esportives Catalanes) i a les Federacions Catalanes que no saben que poden demanar adscriure’s (segons l’article 200 de l’Estatut vigent) a les seves respectives federacions internacionals, enlloc d’alliçonar una revista anglesa que, encara gràcies que comenta una noticia on Catalunya hi surt com a país esportiu. L’Estat Espanyol és el que és i de moment no ho podem canviar. Si comencem a enviar cartes absurdes a revistes extrangeres que ben poc saben del cas català, se’ns veurà com el que som, és a dir: uns PLORAMIQUES.
  Si totes les Federacions de la UFEC en bloc demanessin la seva internacionalitat, ja veuries com tothom ens coneixeria i sabria situar.
  Ho sento però ho havia de dir!

  Un gran bloc aquest, si senyor!!!

 3. F Mas Anna ha dit:

  Sanchís, puc estar d’acord amb tu. No crec que aquest sigui el fòrum per intercanviar post que facin referència al dret que tenen les federacions catalanes per ser admeses a les federacions internacionals. L’article 200 de l’actual estatut, que reprodueix quasi literalment el que deia el 134 del tetx aprovat pel Parlament i que va ser ribotejat al Congrés, és dels que està recorregut al TC.

  Com dius, si totes les federacions ho demanessin, seriem coneguts arreu. Ara, hi ha un petit problema, cal tenir al darrera el suport de les institucions. Del contrari, estem abocats al fracàs i al desànim. Pel Govern espanyol és causa d’estat i no té cap problema en utilitzar la seva maquinària. Els de bitlles te’n poden explicar un munt. També és curiós l’espectacular increment de les subvencions que ha rebut la FER. A veure si la Generalitat fa el mateix. D’altra banda, quan manifesto que cal enviar-los una carta, no ho deia en el sentit literal. Només volia tractar-los d’ignorants. O millor dit, que no pintem res dins del panorama internacional.

 4. josep ha dit:

  Hola Rugbi-pensador,

  fa dies que no actualitzes,
  passa alguna cosa?

  salut

  Josep

 5. rugbipensador ha dit:

  uff..Massa coses i molt poc temps per explicar-les…però encara sóc per aquí…merci per preguntar…

%d bloggers like this: