Un possible futur All-Black de l’escola del BUC

Un jugador de l’Escola del BUC participa en la promoció de l’equip de Harbour Rugby per la temporada del NPC Air New-Zealand Cup 2009-2010.

Es tracta de l’Eric Guitart, campió de Catalunya 2008 i 3er al Campionat d’Espanya 2008, en la categoria Prebenjamins del BUC. L’Eric representa al seu actual club nova zelandès, el Mahurangi RFC (colors blau marí i blanc), un petit club rural ubicat a 56km al nord d’Auckland.

Fa uns mesos la família Guitart-Barber va decidir d’emprendre un llarg viatge a Nova Zelanda. Un cop arreglats tots els papers, l’escolarització dels nens, la feina, la casa on viure i molts d’altres malsons,  van poder fer les maletes i se’n van anar a viure a la terra dels kiwis. L’Eric és el fill gran i s’ha adaptat perfectament a la seva nova vida.

L’Eric té ara 9 anys i juga a la categoria J5, 10 contra 10, en mig camp de rugbi, amb melees pactades de 5 contra 5 i touches pactades (mínim de 4 contra 4). Joc amb al peu permès. I de moment els hi va força bé, de quatre partits, n’han tret 3 victòries i un empat.

Aquí el tenim amb els jugadors de Harbour entre els quals s’hi troben uns quants All Blacks. Harbour és el club ubicat a North Shore (a l’altra banda de la badia d’Auckland), juga a la NPC Air New-Zealand Cup i proveeix de jugadors als Blues.

together_harbour

L’Eric és al costat d’en Rudi Wulf (All Black, Blues i Harbour), primera fila a la dreta. Reconeixereu a varis All Blacks com a l’Anthony Tuitavake, a l’Anthony Woodcocks i al Luke MacAlister.

Cada nen representa al seu club: Takapuna, Massey, Marist, Glenfield, North Shore, Northcote, East Coast Bays, Silverdale y Helensville. L’Eric representa a Mahurangi.

Si us hi fixeu, veureu que hi ha un altre nen amb els mateixos colors que l’Eric, quasi al darrere seu. Es tracta d’un nen al que van operar del cervell. Tots els jugadors i entrenadors varen anar a visitar-lo a l’hospital i tota la comunitat de Harbour està realment molt feliç de veure que l’operació va ser tot un èxit.

A la foto també s’hi troba el fill de l’Ian Jones (All Black 1989 – 1999 – 79 tests – 105 partits – 65 punts: 14 marques). A la sessió de fotos s’hi van trobar tots els pares i l’entrenador dels backs de Harbour, Jeff Wilson (1993 – 1999, 54 tests, 65 partits, 274 punts: 45 marques, 11 transformacions, 8 faltes i 1 drop), que va venir amb l’equip després del seu entrenament.

A principis d’Agost comença el National Provincial Championship, o més ben dit, l’Air New-Zealand Cup i aquest poster que han fet els grans amb els petits forma part de la campanya de promoció i marketing 2009 i 2010.

IanJones_Eric

Ian Jones amb el jove Eric Guitart

L’Eric vol felicitar als seus companys d’equip del BUC per l’excel·lent temporada. El nois del BUC Prebenjamí 2n any – han guanyat el campionat de Catalunya i el Campionat d’Espanya 2009! Bona sort als que pugen a Benjamins la temporada vinent!

Us deixo amb el currículum de l’Eric, però segur que aviat l’haurem d’actualitzar. Ell i la seva família ens demostren que si ens ho proposem podem arribar allà on vulguem. 

Eric Guitart.
9 anys – 32 kilos
Mig d’obertura de Mahurangi RFC – Warkworth, New-Zealand.

2007-2008: BUC – Aligot 2n any

2008-2009:

BUC – Prebenjamí 1r any

Campions de Catalunya 08 i 3r Espanya 2008

Setembre – Desembre 08:

Touch Rugby Escolar – 1r classificats.

Setembre – Desembre 08:

Touch Rugby Sharks – selecció mixta local – 2on classificats.

Desesembre – Febrer 09:

Touch North Harbour – selecció regional
2on millor equip de l’illa del nord.
Un sòl partit perdut – la final contra Counties Manukau 7 – 5!

Maig 09 – Agost 09:

Rugby Union – Mahurangi FCR – J5 – Harbour Union Competition

Maig 09 – Juny 09:

Rippa Rugby – Selecció Escolar
Campionat Regional Inter Escolar

Com veieu els nens de Nova Zelanda no tenen temps d’avorrir-se. No és gens estrany doncs  que després siguin els millors del món.

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: