Acostament entre la USAP i els Catalans Dragons

 Ho comentava ahir mateix l’amic tretzista. Sembla que hi ha un acostament entre els dos equips de rugby perpinyanencs.

El diari La Clau publicava un article on es comentava que en Jacques Brunel, en Frank Azéma i en Bernard Goutta, tècnics de la USAP, van fer una visita al personal tècnic dels Catalans Dragons, en un intercanvi orientat als mètodes d’entrenament tretzistes. Sembla que aviat, els tècnics tretzistes visitaran també les instal·lacions de la USAP.

Molt bona noticia. Tant de bo continuïn aquestes relacions entre les dues institucions i que això sigui el principi d’una nova etapa entre els dos clubs de Perpinyà. Fa molts anys que els dos rugbys de Perpinyà viuen d’esquenes l’un de l’altre i doncs, ja comença a ser hora que es comencin a apropar.

Al capdavall, penso jo, les ferides que hi poden haver entre els partidaris del Rugby XV i del Rugby XIII de Perpinyà només són ferides “esportives”. Aquí al sud encara hi tenim ferides obertes molt més greus i no sembla que s’hagin de tancar.

dragons

3 Responses to Acostament entre la USAP i els Catalans Dragons

 1. JoanM ha dit:

  “Aquí al sud encara hi tenim ferides obertes molt més greus i no sembla que s’hagin de tancar”. Ara m’he perdut!

 2. rugbipensador ha dit:

  És una mica llarg de llegir, però crec que aquest text reflexa exactament el que volia dir:
  http://www.foroporlamemoria.es/pl.php?id=358

 3. JoanM ha dit:

  So sorry. No ho havia captat…
  Al nord, però, no et pensis que les ferides són exclusivament esportives: http://blogs.la-clau.net/esteve-valls/blog/quan-vichy-degollava-el-rugbi-a-xiii-115.

%d bloggers like this: