El codi filosòfic dels Enginyers de Poblenou

cap_cnpn

Fa un temps vaig rebre els codis de conducta i la filosofia del club del Club Natació Poblenou-Enginyers. La secció de rugbi del Club Natació Poblenou va néixer el 1952 i els Enginyers de la UPC, que es formaren l’any 1989, van passar-ne a a ser la secció l’any 1998. Ara fa poc han decidit posar per escrit allò que tothom del club ja sap.
 
Aquest és un bon exemple de club britànic. Suposo que la millor paraula per definir els clubs d’aquest estil és el respecte pels companys i pels adversaris, cosa que també fan tots els altres clubs de rugby, per descomptat.

En el cas dels Enginyers però, això és quelcom que es vol transmetre des de tots els estaments del club: directius, jugadors, familiars de jugadors i afeccionats, tots segueixen l’esperit del club.

És molt interessant de llegir,  ni que sigui per comparar si el nostre comportament esportiu —fins i tot pels que no coneixen el rugby— està a l’alçada. 

filosofia_cnpn

conducta_cnpn

Anuncis

3 Responses to El codi filosòfic dels Enginyers de Poblenou

 1. Català1931 ha dit:

  Sabeu si es cert l´escició en el Poble Nou?
  M´han dit que es formaran 2 clubs a la Mar Bella, potser veritat?

  una salutació

 2. FM ha dit:

  Sembla que les categories inferiors han plegat i volen crear un nou club. Seria bo que algú ens ho confirmés, sinó només fem rugby-ficció.

 3. Carles Gonzalo Bolea ha dit:

  Si es cierto las categorias inferiores del CNPN-Enginyers desde juveniles para abajo se han ido y han montado un nuevo club que se llama ASSOCIACIÓ RUGBY POBLE NOU y que ya funciona como nuevo club de Rugby y el año que viene nos vereis por los campos de Catalunya con nuestros mayores y nuestros nenes, como siempre.

%d bloggers like this: