On ha anat la web en català de la USAP?

usap_frances

Hi ha un tema que ens té preocupats als seguidors de la USAP. I és que tal com s’anunciava la passada setmana a La Lleganya, la web de la USAP ha deixat de tenir misteriosament els continguts en català, just després d’una remodelació de la seva imatge.

Des de la Lleganya s’ha endegat una campanya per enviar correus electrònics al President, Paul Goze, amb l’objectiu que es torni a recuperar el nostre idioma al lloc web del club. El text del correu diu així:

Destinació: infos@usap.fr

A l’atenció el sr. Paul Goze
PRESIDENT USAP

Benvolgut President
Com a seguidor de la USAP, m’adreço a Vostè per comentar-vos una qüestió en relació al web de l’USAP, www.usap.fr. Recentment s’ha procedit a una renovació del mateix. El que s’ha guanyat en vistositat i claredat, s’ha perdut en l’apartat de la llengua. Us envio aquesta carta com a català, i usapista, per demanar-vos que agilitzeu al màxim l’aparició de l’edició catalana del web. En un club com el nostre, on són tan importants les arrels i el sentit d’equip, i on l’obertura vers el sud és un dels moviments estratègics de futur, no deixa de ser paradoxal que la llengua pròpia del país no tingui espai en l’espai d’informació digital.

Sense més i posant-nos a la vostra disposició per al que cregueu convenient,

Tot plegat em sembla molt estrany. No fa ni dues setmanes vaig assistir al dinar de germanor que el club oferia en la visita del Clarmont i res no ens va fer sospitar que es volgués eliminar de cap manera el català de la web.

Fins i tot, el delegat de cultura catalana del club ens preguntava, força cofoi, què en pensàvem del nivell de català que hi havia a la web. Així doncs, confiem que només es tracti de problemes tècnics i que aviat s’hi posi remei.

Anuncis

One Response to On ha anat la web en català de la USAP?

  1. […] un bon moment per deixar-s’hi caure i preguntar als directius del club de Perpinyà, on ha anat la web en català de la USAP?. Seria també un bon moment per entregar-li personalment les cartes de petició perquè el […]

%d bloggers like this: