Un debat amb la USAP

El proper dilluns 9 de novembre hi haurà a la Societat Econòmica Barcelonesa d’Amics del País, un interessant debat que porta per títol:

L’USAP, el Rugby, Valors, Cultura i Societat

El debat, presentat pel prestigiós advocat Miquel Roca i Junyent, serà introduït per en Josep Antoni Pujalte, President de la Comissió d’Esport i Olimpisme i comptarà entre d’altres amb la participació de’n Raymond Rebujent, membre de la Junta Directiva de la USAP i d’Ignasi Planas, President de la Federació Catalana de Rugby.  

usap-sebap

Aprofitant que el debat també és sobre cultura i societat, potser seria un bon moment per deixar-s’hi caure i preguntar als directius del club de Perpinyà, on ha anat la web en català de la USAP?. Seria també un bon moment per entregar-li personalment les cartes de petició perquè el català torni a la pàgina web del club. 

D’altre banda, donat que també hi serà el President de la Federació Catalana de Rugby, potser se li podria preguntar per quan està previst que es jugui el partit d’exhibició de rugby a VII que es va suspendre recentment per l’estat de salut de’n Samaranch.

El debat està servit.

Anuncis

4 Responses to Un debat amb la USAP

 1. Alex S. ha dit:

  Moltes coses es poden preguntar. Els de la USAP, va fer res per ajudar als seus amics i germans del sud per recuperar la seva afiliació a la FIRA? I els de la federació del rosselló? Del Samaranch, millor no dir res

 2. lluis torroella ha dit:

  Poder ens preguntèssim perquè no funciona la nostra web primer, la de la federació catalana de rugby.
  Tant difícil és posar els resultats i classificació correctament?
  No ho entenc.

 3. Jordi ha dit:

  Pel Lluis, si tens problemes amb la web de la federacio els hi preguntes a ells, potser entendras les coses.
  Pero sempre es millor es millor anar per l’esquena, oi?

 4. lluis torroella ha dit:

  No sé perquè et poses així…el tema de la notícia era sobre una web en concret i he aprofitat per comentar que la web de la federació no funciona com a tothom li agraderia.
  Ja fa dies que vaig trucar a la federació per saber que pasava amb la web i els hi vaig dir que era una pena que no funcionés allò que és lo primer que miren els jugadors,aficionats,premsa… els resultats i classificacions de totes les categories.
  De fet penso que ara la federació està fent molt bona feina i és per això crec que és una llàstima que el que tothom vol veure no funcioni.
  O sigui que´t podies haver estalviat comentaris com que jo vaig per l´esquena.

%d bloggers like this: