Torna el XV de la ginesta

La selecció nacional catalana de rugby no trepitjava un camp de rugby des de feia uns quants anys. Aquest passat diumenge però, ho va tornar a fer per enfrontar-se a la selecció nacional sueca en partit amistós i, tot i estar composada pràcticament per jugadors sub-23 i sub-25 i haver fet només tres entrenaments previs al partit, va fer un paper molt i molt acceptable.

(c) Ernesto http://www.ernesto67.com

El resultat final, 17 a 21 pels suecs, ens va deixar amb la mel a la boca, ja que als últims instants semblava que es podia aconseguir l’assaig que ens hagués donat la victòria, encara que, ben mirat el sol fet d’haver pogut jugar ja és tota una victòria, sobretot perquè existeix una norma no escrita que no ens permet jugar gaires partits internacionals, a causa del litigi que manté la FCR amb la FIRA pel seu reconeixement i readmissió com a membre fundador.

(c) Jordi Montraveta http://www.jordimonty.com

Partits com aquest però, ens mostren que seria possible, en un futur no gaire llunyà, de poder competir sense complexes pel ranking IRB amb altres seleccions nacionals. El miler de persones que van ser al camp diumenge passat poden donar fe que aquesta jove selecció, amb esforç i coratge, pot arribar a ser l’autèntic XV de la Ginesta que estàvem esperant.

(c) Jordi Montraveta

Us deixo amb un recull d’articles sobre el partit:

El Punt 14/02/2010El Punt 13/02/2010

Vilaweb

La Lleganya

Rugby.cat

Àlbum  de fotos de Rugby Català

I per acabar, un video de la UFEC TV:

Els comentaris estan tancats.

A %d bloguers els agrada això: