Rugby League 3

El proper 18 de març de 2010 surt a la venda per a la Wii de Nintendo el video-joc Rugby League 3 de Sidhe. Naturalment, només sortirà als països on el rugby lliga hi té una forta presència, o sigui que de moment ens conformarem amb el trailer:

Aquesta nova versió millora considerablement la jugabilitat respecte de les anteriors i inclou un bon grapat d’equips i estadis. Per descomptat, els Catalans Dragons i la SuperLeague tampoc no hi podien faltar. Si teniu curiositat, podeu veure el que inclou en aquest video.

D’altre banda, com que aquesta mena de jocs solen incloure un apartat d’equips nacionals, no m’he pogut estar de preguntar als desenvolupadors si els equips nacionals de la RLEF també hi seran presents. Si és així, la possibilitat que la Selecció Catalana de Rugby Lliga sigui inclosa seria força gran, a banda de ser la primera vegada que s’edita un joc on Catalunya hi és com a equip nacional, sense que  ningú n’hagi de crear un MOD especial, clar.

Us deixo amb la promo de la versió 2

2 Responses to Rugby League 3

 1. ruben ha dit:

  Es pot comprar des de game:

  http://www.game.co.uk//Wii/Sport/Rugby/~r346545/Rugby-League-3/

  o bé des de amazon:

  http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0037D72E4/sr=8-1/qid=1269446156/ref=olp_product_details?ie=UTF8&me=&qid=1269446156&sr=8-1&seller=

  En els dos casos son tendes prou conegudes la primera pels usuaris de videojocs i la segona sobretot per aquells que compren llibres d’informàtica.

 2. rugbipensador ha dit:

  gràcies ruben!

%d bloggers like this: