1a Copa Catalunya de Rugbi a XIII – Resum dels partits

Barcelona. 19 d’abril del 2008. Comença la primera edició de la Catalunya Cup de Rugbi a XIII. El format ha estat el d’un torneig triangular, doncs el combinat tarragoní que havia de participar,  finalment no hi ha pogut ser. Els emparellaments per al torneig han estat els següents: Girona-Barça, Girona-Rosselló i Barça-Rosselló.

 

El primer partit, que ha guanyat el FCBarcelona per només dos punts de diferència, Girona Aligots XIII 22 – FCBarcelona 24, ha estat molt emocionant. Els Aligots han estat molt lluitadors davant d’un Barça que a cada jugada s’anava familiaritzant més amb les normes del rugbi a tretze, però amb una forma física excepcional, doncs tot just han acabat la temporada del XV.

Imatges del partit:   

El segon partit enfrontava el Girona, que acabava de jugar el primer partit amb el Barça, amb els nois del combinat del Rosselló. Els de Girona, han acusat el cansament i, tot i presentar una bona defensa al llarg del partit, els de la Catalunya Nord no els han deixat puntuar i de mica en mica, construint les seves jugades han acabat amb una victòria contundent. Girona Aligots XIII 0 – Languedoc-Roussillon 24.

Algunes imatges del partit:

L’últim partit, que enfrontava al Barça amb el Rosselló s’ha convertit en una final. El Barça, que durant el descans ha pogut seguir amb deteniment l’anterior partit, ha sortit amb un coneixement de les normes molt més exhaustiu i amb la seva forma física ha escombrat els de la Catalunya Nord amb el contundent Languedoc-Roussillon 4 – FCBarcelona 24. La defensa aferrissada del Barça els ha fet guanyar el partit i el torneig.

Imatges del partit

Els comentaris estan tancats.