Sobre mi

No et preguntis que pot fer el rugbi català per a tu…pregunta que pots fer tu per a ell…Des d’aquí farem una ullada al món del rugbi català, mirant de reüll el rugbi que es fa a altres llocs…i sempre amb un esperit constructiu que pugui ser usat per assolir algun dia un nivell internacional digne…

a veure si me’n surto.

El Rugbi-pensador.

rugbipensador@gmail.com
El meu nom és Antoni Marín Muntaner i amb aquestes ingènues paraules em presentava fa un temps, quan vaig obrir aquest bloc sobre rugby. Si bé és cert que hi ha força blogs de clubs o de noticies de rugby en clau catalana, amb els que podem estar prou ben informats del que passa al rugby català, totes aquestes fonts són massa objectives al meu parer. Jo vull noticies, però també opinions, encara que no siguin la meva.

No fa pas tant que el meu interès pel rugby no anava més enllà del 6 Nacions o els Mundials, igual que molta gent. Potser una mica avorrit de l’oferta televisiva esportiva vaig començar a interessar-me més seriosament pel l’esport de l’ovalada i així, vaig mirar si existia alguna publicació sobre el Rugby Català. Res. Aquesta és terra de futbol i els mitjans de comunicació fan una bona feina per mantenir la paradeta, vaig pensar.

Així doncs, només quedava la opció d’internet. Prou bé, fins que de sobte vaig veure que hi havia moltes noticies, però poques opinions. Els clubs publiquen els seus èxits i resultats, la federació publica el calendari, resultats i les noticies relacionades amb el seu entorn, i a  les webs de contingut més general, on algú podria expressar la seva opinió, doncs la cosa es queda només amb la noticia, sense mullar-se excessivament en el posicionament a favor o en contra.

Aleshores, vaig pensar que si als diaris de futbol, qualsevol il·luminat pot dir-hi la seva sense tenir-ne ni idea—i n’hi ha que cobren molt i molt per fer-ho— hi hauria algun problema en parlar sobre rugby en un bloc? En principi no però, això sí, caldria abans repassar bé les normes del joc, no fos cas que diguéssim més tonteries de les que toquen, clar.

Ha plogut molt des que vaig començar a escriure i en general estic content de la feina feta. Molta més gent de la que m’esperava em llegeix, fet que em demostra clarament que aquest petit món del rugby català necessita gent que generi opinió i debat. No vull dir que jo en generi, sinó només que si algú s’hi dediqués de debó, probablement tindria algun èxit.

 
(to be continued)

4 Responses to Sobre mi

  1. mangels ha dit:

    Necessitàvem un blog com aquest!
    Visca el rugby català!

  2. marona ha dit:

    Ui, veig que a tu també t’ha picat el bitxo del bloc :D Jo tinc una consulta per al rugbi-pensador, on puc trobar un llistat amb fotos de les samarretes dels equips britànics de rugby? Es que m’agraden molt els dissenys i tinc curiositat.
    Una abraçada ben forta i endavant!!!!

  3. Ivan ha dit:

    Bones, tinc una pregunta: Hi ha algun equip de Rugby a Tona (Barcelona)? Si no n’hi ha cap, quin seria el equip de rugby mès proper?
    Gràcies.

  4. jordi solà ha dit:

    Hola, bon dia!
    Referent al tema de la Ginesta. L’escut de la FCR es va canviar en la època que el Ferran Dominguez “Malinowsky” n’era president. Segurament ell us podrà donar tota la informació al respecte.